Smučilo mi se krečenje! A ribanje nakon krečenja mi se tek smučilo!

Svaki put isto, beli zidovi, nekad možda i u drugoj boji, ali uvek dosadno i monotono. Pokušala sam i sa tamnijim bojama, ali samo sam prostoriju nekako vizuelno smanjila. Jednom sam pitala molera, nakon što mi je okrečio dnevnu sobu u crveno: ,,Gde nestade moja dnevna soba od petnaest kvadrata. Jesmo li krečili dnevnu sobu ili špajiz”.

Tražila sam nešto što bi moglo da razbije monotoniju u sobi i kod drugarice u kući sam videla dekorativni kamen. Odložila sam četku i valjak i raspitala se koliko će me koštati ovaj luksuz. Međutim kada sam videla cene, shvatila sam da ne mogu sada da dajem tolike novce.

A onda sam pronašla savršenu i jeftiniju zamenu

U pitanju su stikeri za zidove sa printom dekorativnog kamena, koji su me oduševili!

Ja sam izabrala veličinu 60 cm x 5 m. Za moje potrebe trebalo mi je pet komada. Što je najbitnije, poštarina je bila besplatna.

Montiraju se prostije od pasulja, za razliku od dekorativnog kamena, za čije postavljanje treba mnogo više vremena. Drugarica kod koje sam videla dekorativni kamen se požalila da ga je njen muž danima ugrađivao, kada bi se vratio sa posla, a postavili su ga samo na jedan običan stubić kod televizora.

Za lepljenje ovog stikera vam treba svega par sati, i to za čitavu površinu koju želite da izlepite.

Stoji godinama, za razliku od krečenih zidova koje morate da krečite svake godine.

Kako dekorisati sobu pomoću stikera sa printom dekorativnog kamena

Stiker sa printom dekorativnog kamena je sam po sebi lep i nije teško uklopiti ga uz nameštaj koji već imate. Najbolje se uklapaju siva ili drap boja, a ako imate hrabrosti da uredite prostoriju u beloj boji to će tek izgledati vrhunski i luksuzno. Pošto ne volim da robujem kući, moja dnevna soba, u kojoj su stikeri je sive boje. Drap i bela se mnogo prljaju.

Neke jače boje poput crvene, zelene, žute, plave i slično će se uklopiti bez problema. Stiker sa dekorativnim kamenom se prosto uklapa u sve boje. Ne morate menjati postojeći nameštaj i dodatke zbog njega.

Preporučujem ga svima koji vole minimalizam, odnosno nemaju puno nameštaja i detalja u prostoriji. Stiker u obliku dekorativnog kamena daje šarm sobi. Ja sam pristalica minimalizma, od nameštaja imam samo osnovno, ali nekad mi se čini da mi dnevna soba liči na čekaonicu. Zato je lepo staviti stikere sa printom dekorativnog kamena, kako bi prostorija izgledala toplije… da liči na dom.

Ako imate svega i svačega u svojoj sobi, ne brinite! Stikeri sa printom dekorativnog kamena će se lako uklopiti i u prostoriju sa dosta detalja. U tome je njegova najveća prednost, uklapa se uz sve i svašta i nakon što ga postavite ne morate da menjate raspored, nameštaj, ili dodatke kao što su zavese, prekrivači, tepih … Eto još jedne uštede.

Ovakvi stikeri su odlični ne samo za dom, već i za poslovni prostor, naročito za kancelarije. Prijatne boje pozitivno utiču na ljude koji borave u prostoriji, što utiče na dobro raspoloženje. Možda ste primetili da dizajneri koriste slične stvari u svojim kancelarijama. To je zato što znaju kako da urede prostoriju, a da ih okruženje dodatno motiviše za rad.

Stikere ovog tipa možete zalepiti u: svojoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, trpezariji ili radnom prostoru. Ali ono što predlažemo jeste da ne razvlačite stikere po čitavoj prostoriji, već najviše na dva zida. Mada vi ćete uraditi ono što je po vašem ukusu…

Gde kupiti ove stikere, a proći što jeftinije?

Ja sam stikere poručila preko Aliekspresa. Tu sam pronašla najjeftiniju soluciju, ali sam prvo morala da otvorim profil. Ukoliko ni vi nemate profil na Aliekspreu, otvorite ga ovde:

>>> otvorite besplatan nalog na Aliekspresu <<<

Platila sam ih 24,86 evra po komadu , mada su sada na akciji, koliko vidim, pa iskoristite priliku koja se meni na žalost nije pružila (šmrc!). Sada su samo 17,41 evro i što je još bitnije, dostava je besplatna.

VRHHH! Od ovoga ne može povoljnije, ali morate požuriti sa poručivanjem dok traje popust.

Ako imate sreće da je stiker sa printom dekorativnog kamena još uvek na akciji + besplatna dostava, poručite ga putem ovog linka i to što pre dok ova super povoljnost ne prođe:

PORUČITE STIKERE SA PRINTOM DEKORATIVNOG KAMENA!

Pre nego što sam poručila artikal, morala sam da proverim ocenu. Ocenu su davali stari kupci koji su već kupili stiker sa printom dekorativnog kamena. Stiker je ocenjen ocenom sa 4,9 od mogućih 5. To je veoma dobro. Gde ćeš bolju preporuku.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *