Ako ste ljubitelj neobičnih i otkačenih stvari, ako volite da iskočite iz klišea i da budete drugačiji od ostalih, onda morate imati jedan ovakav kišobran kod sebe.

U pitanju je takozvani obrnuti kišobran. Po čemu je on tako poseban?

Sama mu reč kaže, mada na prvi pogled, kada se rasklopi izgleda kao običan kišobran. Međutim kada ga skupite videćete da se sklapa na potpuno suprotan način nego običan kišobran.

Sada verovatno mislite: ,,Hmm, zanimljivo, ali koji će mi vrag kišobran koji se samo drugačije rasklapa”. Eeee… tu grešite….

Ovaj kišobran ima mnogo više prednosti nego običan kišobran

Obrnuti kišobran sam prvi put videla pre godinu dana, neko od mojih prijatelja, ne sećam se više ko, je objavio na Fejsbuku ovaj klip:

Ova stvarčica me oduševila, mada sam verovala da je obrnuti kišobran dostupan samo u nekim prodavnicama po Americi i da neću imati nikada prilike da kupim nešto ovako. I pre nekoliko dana listam Aliekspres i naletim upravo na obrnuti kišobran.

Pokušajte da se setite koliko ste puta pokisli dok ste ulazili u kola po kiši. Pokisnete samo dok sklopite kišobran, ispadne kao da ga niste ni nosili. I na kraju ga unesete u kola i pokvasite sedište na koje ste spustili kišobran. Molite Boga da niko ne sedne na tu stranu dok se sedište ne osuši. Lično sam par puta ukvasila zadnjicu kada bih sela u taksi, jer je neki stručnjak pre mene, spustio mokar kišobran na sedište.

Slično je i kada ulazite u kuću sa mokrim kišobranom. Više se vode iscedi po tepihu sa kišobrana, nego da ste pokisli. Posebno je nezgodno kada idete u goste pa ne znate gde da ga spustite, a da ne smeta domaćinu.

Obrnuti kišobran ima i dva sloja, koja dodatno sprečavaju da voda iscuri kada se kišobran zatvori.

 

Kada sklopite obrnuti kišobran, voda ostaje unutar kišobrana. Ne kaplje sa strane i ne morate da se blamirate u gostima, ni da im iskvasite novi tepih. Ako sedate u kola ili taksi, spustite ga gde stignete, nećete ukvasiti ništa oko sebe. Tek kada se vratite kući, raširite ga da se osuši i to je to. Veoma zahvalna stvarčica, zar ne!

Treba da vidite face drugih ljudi kada uzmem da ga sklopim na ulici. Neprocenjivo!!!

A posebno mi je laknulo jer ne moram da se okrećem oko sebe kada ga sklapam i da pazim da nekoga ne povredim. Jednom sam slučajno zakačila nekog dečka po čelu kada sam sklapala običan kišobran, samo sam gledala da li ću dobiti po nosu. Srećom, bio je džentlmen, iskulirao je.

Model sa slike možete poručiti preko ovog linka.

Mnogo je lakši za nošenje od običnog kišobrana, zbog specijalne drške

Primetila sam da obrnuti kišobran ima i nešto drugačiji držač, ali sam mislila da je to samo radi fore. Međutim pogrešila sam, drška je ovako dizajnirana sa posebnim razlogom.

Držač je u obliku ćiriličnog slova S ( ili latiničnog C, kako želite ). Kontruisan je tako da bi mogao da se nakači na ruku, poput narukvice. Šta to znači?

To znači da kišobran možete da naslonite na ruku, a ne da ga držite u šaci. Dakle, ruka vam je slobodna da prihvatite kesu, torbu, ili šta već nosite u ruci. Možete i da otkucate poruku na mobilnom bez problema. Pri tom ne morate da krivite vrat pridržavajući šipku od kišobrana između glave i ramena.

Neobičan dizajn i šare

U ponudi je više dezena obrnutog kišobrana. Ako volite da vam kišobran bude bez nekih drečavih šara, u ponudi je običan crno-beli kišobranJa sam negde između, ne volim jednobojno, a ne volim ni šareno, pa sam izabrala dezen koji je spolja crn, a unutra roze.

Oni koji vole šareniš imaju u ponudi nekoliko šarenih i neobičnih modela. Svideo mi se ovaj sa žutim cvetom, nikada nisam videla nešto takvo na kišobranu. Šara je takođe diskretna, a zanimljjiva.

Kako da poručite za sebe obrnuti kišobran i koliko košta?

Kišobran košta oko 18 evra, ali ja sam iskoristila akciju i kupila ga za 12,62. I još su mi dali besplatnu poštarinu!!! Odmah sam objavila i ovaj tekst kako bi ste i vi iskoristili akciju koja će trajati još samo nekoliko dana. Zato požuriteeee!!!!!

PORUČITE OBRNUTI KIŠOBRAN PREKO OVOG LINKA!!!

Verujem da ćete poželeti da vremenom nabavite još koji! Bliži se jesen, počinje sezona kiša ( kao u pesmi Zdravka Čolića ).

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *