Kada ne znate šta da obučete, uska haljina je uvek odlično rešenje.

U zavisnosti od dešavanja i prilike, zavisi i oblik haljine. To mogu biti haljine sa otvorenim leđima, kratke, duge, sa i bez rukava, itd.

Na žalost, ne mogu svi nositi uske haljine. Strogo uska haljina zahteva i dobru liniju. Ako volite uske haljine, a ne možete da se pohvalite vitkom linijom, dobro vodite računa šta oblačite. Jer u tom slučaju i najbolji model može biti promašaj.

Evo nekih zanimljivih modela uskih haljina…

Kratke uske haljine, iznad kolena

Naravno, počećemo od mini haljinica, iznad kolena.

Ovaj model je nešto provokativniji, ali ne previše. Kratka haljinica na jedno rame, koja otkriva deo stomaka. Namenjena je mlađim devojkama, ali i onima koje se tako osećaju. Veooooma seksi,zar ne?

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

A onima koji zaista žele da zasijaju predlažemo ovaj model sa resicama. Haljina se prodaje bez pojasa, ali kao što možete da vidite na ovoj devojci, pojas u istoj boji je izuzetan detalj.

Ovu haljinu bi mogle da nose i dame koje nemaju savršenu liniju. Jer haljina je uska, ali rese koje padaju preko nje sakriće nedostatke koji bi možda bili upečatljivi u nekoj drugoj odevnoj kombinaciji.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Za svadbu, umesto venčanice

Udajete se i želite da obučete nešto drugačije… Nešto što nije venčanica…

Ili je vaše venčanje veoma skronmo i smatrate da bi jedna lepa uska haljina bila mnogo bolji izbor za ovako jednostavnu ceremoniju.

Odlično razmišljate, jer je izbor haljina koje mogu da zamene venčanicu jako lep i bogat.

Ova duga uska haljina savršena je zamena za venčanicu. Zahvaljujući takozvanom ,,sirena” obliku i čipkastim detaljima, ova haljina se ne razlikuje mnogo od venčanice. Pri tom, kupovinom ove haljine, proćićete mnogo jeftinije nego kada bi ste iznajmili venčanicu.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Ako želite nešto što vas uopšte ne podseća na venčanicu, možda ovaj seksi model može da dođe u obzir.

Haljina je takođe nešto duža, ali samo na prvi pogled. Ima dva sloja. Jedan je poput podsuknje i kraći je, a drugi koji ide preko je providan, čipkast i prostire se skoro do gležnjeva.

Korpice će vam istaći dekolte. Neki diskretan nakit uvek može doći u obzir.

Na vama je da obučete ovu halinu i izgovorite DA.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Uske haljine do kolena

Za dame koje vole nešto konzervativniji stil, predlažemo uske haljine do kolena, koje su sada veoma aktuelne. Uz ovakve haljine, kada je reč o obući, visoke potpetice su obavezne.

Ova cvetna haljina ima veoma neobičan oblik. Vezuje se oko vrata, otkriva ramena, i poseduje male zvonaste rukave. Vema blago otkriva leđa, pa bi bilo dobro da uz nju podignete kosu.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Evo još jedne neobične uske haljine do kolena. Ove godine je veoma aktuelna, može se naći u mnogim online šopovima.

Poseban detalj na ovoj haljini jeste karner koji se pruža od ramena pa sve do samog dna haljine. Zahvaljujući ovom karneru, hlajinu mogu nositi i pojedine devojke koje nemaju savršenu liniju, jer će karner odvratiti pažnju sa nesavršenosti.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Duge uske haljine

Imate veselje u porodici ili među dragim prijateljima? Idete na maturu, apsolventsko veče? Očekuje vas bitan događaj, na kojem morate da zasenite sve ostale goste? Sa dugom, uskom haljinom NIKADA nećete pogrešiti.

Ova haljina namenjena je smelijim devojkama, jer je gornji deo delimično providan. Ne brinite, pokriva sve što treba, ali isto tako i privlači pažnju.

Možete je nositi i ako ne želite da rizikujete, samo ispod obucite neki odgovarajući top.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Takođe, ako ne želite da rizikujete i ako ne volite smelije haljine, za vas će odličan izbor biti ova duga, uska haljina na jedno rame, sa dugim rukavom.

Haljina nikako nije monotona zahvaljujući šlicu i ovom interesantnom dezenu sa strane. Veoma je seksi i izazovna, a materijal je udoban i prijatan. Dostupna je u crnoj, crvenoj i plavoj boji.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Evo još jedne neobične haljine, koja je duga i uska. Tajna je u njenim asimetričnim bretelicama.

Ovakve bretelice zaslužuju da se uz ovakvu haljinu nosi podignuta kosa. A za dodatni efekat tu je i šlic koji blago otkriva nogu.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Mogu i za trudnice

Naravno, i trudnice vole da nose uske haljine. Mnoge žene uspeju da sačuvaju lepu liniju i u trudnoći, bez obzira na veliki stomak. U tom slučaju, mogu nositi i uske hlajine, zašto da ne.

Ipak treba povesti računa. Pronađite udobnu haljinu koja vas neće stezati i u kojoj vam neće biti neprijatno.

Srećom, imamo rešenje, postoje haljine sa rastegljivim materijalima, koje su veoma udobne.

Ova haljina će fino stajati budućim mamama. Ima sasvim odgovarajuću dužinu, delimično se rasteže, a ovi simpatični karneri je čine još zanimljivijom.

Pri tom veoma je povoljna. Uštedećete dosta novca, jer, ipak, uskoro ćete imati bebu, bolje da potrošite novac na neke bitnije stvari.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Ako ste navikli na izazovne stvari i ne želite da ih se odreknete ni u trudnoći, evo odlične haljine za vas. Haljina je dostupna u beloj, crnoj i crvenoj boji.

Takođe se rasteže, sjajna je za svečana dešavanja, a detalj koji ide preko grudi čini ovu haljinu veoma zanimljivom. Ipak, da napomenemo, ovo je haljina za trudnice koje još uvek nisu u poodmakloj trudnoći.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Možda najbolja i najudobnija opcija za trudnice jeste ova cvetna haljina, ako već želite nešto usko.

Haljina će vam sigurno biti udobna i komotna, a izgledaćete veoma lepo u njoj. Mogu je nositi i mame koje su u podmakloj trudnoći, bez obzira što je uska.

Uživajte u trudnoći i izgledajte savršeno. Poručite haljinu klikom na ovaj link, bez obzira u kom ste mesecu trudnoće.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link.

Kako da poručim haljinu.

Odabrali ste haljinu koja vam se dopada, kliknuli na link za kupovnu, ali ne znate šta dalje. Za početak potrebno je da imate nalog na Aliekspresu koji je besplatan i  otvara se ovde.

Što se tiče same kupovine, pročitajte tekst KAKO PORUČITI ROBU PREKO ALIEKSPRESA gde smo sve objasnili na konkretnom primeru.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *