Kada je reč o izboru haljine, najteže je verovatno tinejdžerkama starosti od trinaest do šesnaest godina.

To je neki prelazni period, kada pripadnice lepšeg pola prelaze iz devojčice u devojku. Neko poraste pre, neko kasnije, tako da ne postoje pravila kada je reč o idealnim haljinama za male dame ovog uzrasta.

Jedno je sigurno. Sada devojke, treba da ostave one klasične dečije modele haljinica i da počnu da oblače nešto ozbiljnije. Ujedno, ovo još nije vreme kada bi trebalo oblačiti provokativne i izazovne haljine, to ostavite za period kada budete prešli šesnaestu.

I za visoke i za niske tinejdžerke

Rekli smo već da neko poraste pre, neko kasnije, ali kada se pređe trinaesta, devojke svakako treba da počnu da nose nešto ozbiljnije, bez obzira na svoju građu. Za devojke ovog uzrasta najbolje je da nose kratke haljinice A kroja ili haljinice koje se šire od struka na dole.

Za početak pomenimo šta devojke od 13, 14, 15 i 16 godina mogu nositi kada je reč o svakodnevnim haljinama.

Što se mene tiče, najlepši oblik haljine za devojčice jesu haljinice koje se šire od struka na dole. Ova haljina ima i divan print, šaren, ali ne previše kičasto. Prosto je morate imati jer je za svaku priliku. Poručite je preko ovog linka.

Haljine za devojke od 13 do 16 godina

Predlažemo još jedan, sličan model. Ova haljina je baš univerzalna, jer se može nositi i u dnevnoj varijanti, ali i u večernjoj. Takođe, podjednako dobro stoji i uz cipelice i uz patike, ali ne uz svake. Ako je nosite sa patikama, odaberite nešto sportski elegantno, kao što su, na primer starke ili Adidas Superstar. Poručite jednim klikom na ovaj link.

Moderne haljine za vikoke i niske tinejdžerke

Moderne haljinice za mature, svadbe, rođendane …

Nemam ništa protiv crtanih likova na duksevima ili nekoj svakodnevnoj odeći… Ali kada je reč o nečemu elegantnom, tinejdžerke bi trebalo da zaobiđu dečije motive.

Izbor elegantih, a primerenih haljina je raznovrstan, čak i za tinejdžerke. Od materijla su omiljeni: til, čipka, kao i lepršavi materijali.

Na primer, ova čipkasta haljinica je veoma simpatična. Kroj će pristajati svakoj devojčici, bez obzira da li ima trinaest ili šesnaest godina. Uz ovakvu haljinu nema potrebe da se nosi nakit, mada nije na odmet ni neka diskretna, tanka ogrlica, sa upečatljivim priveskom.

Kako da kupim ovu haljinu? Samo klikni ovde.

Devojke od 13 do 16 godina će najlepše izneti crvene haljine.

Volan rukavi su aktuelni već neko vreme. Obično se nalaze na elegantnijoj odeći, a za tinejdžerke ovo je vrhunksi detalj na haljinama. Sa ovako lepim komadom odeće, nema šanse da budete neprimećene. Zbog specifičnog kroja, mogu je nositi i punije devojke, jer je sečena iznad stomaka, i širi se ka kukovima.

Poručite haljinu klikom na ovaj link.

Elegantne haljine za devojke od 13, 14, 15 i 16 godina.

Haljine za buckaste i punije tinejdžerke

Neke od pomenutih haljina mogu nositi i bucmaste devojke, ali izbor se ne završava na tome.

Pubertet je veoma osetljivo doba, pa se može javiti i manjak samopouzdanja, naročito kod devojčica. Ako je devojka punija, možda će biti nezadovoljna svojim izgledom. Jako je bitno da zna da višak kilograma ne mora da znači i da je ružna.

Postoji mnogo haljinica u kojima će i punije devojke izgledati lepo.

Za one koji traže nešto elegantnije, mogla bi da prođe ova slatka haljinica A kroja. Čipkica na gornjem delu haljine joj daje poseban detalj. Haljina može da prođe, kako za svečanije prilike, tako i za neku, klasičnu, svakodnevnu varijantu.

Da bi ste izgledali lepo i sa viškom kilograma, potrebna vam je ova haljinica, a do nje ćete doći preko ovog linka.

Naša naredna haljina sa liste je široka i komotna, sa interesantnim printom. Danas su šare ovog tipa veoma aktuelne, naročito će se dopasti devojčicama koje imaju umetničku notu. Lako se kombinuje sa obućom, posebno sa patikama. Ovo je haljinica za devojke, koje vole ležeran i sportski stil.

Izgledajte drugačije od ostalih. Istaknite se neobičnim stilom. Poručite ovu haljinu online klikom na ovaj link.

Imam još jedan predlog za punije tinejdžerke: haljina A kroja. Ovoga puta sa kratkim rukavima. Ne dajte da vas ova mršavica sa slike zavara, haljinica oslično stoji devojkama koje imaju neki kilogram viška, zato je poručite tako što ćete kliknuti ovde.

Haljina za svaki dan!

Dopale su vam se haljine, ali se plašite kupovine preko Aliekspresa? Verujte, online kupovina je prostija od pasulja.

Pročitajte: Kako da poručite robu preko Aliekspresa? Pokazujemo na KONKRETNOM PRIMERU

Zato šta čekate, otvorite svoj nalog na Aliekspresu već danas i istog trenutka kupite haljnu koja vam se najviše svidela. Otvaranje naloga je prostije od otvaranja profila na Fejsbuku ili instagramu i traje mnogo brže.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *