Verovatno nikom nije zanimljivo da se dodatno bavi uređenjem kupatila. Međutim, kada vidite ove interesantne sitnice, poželećete da ih imate u svom kupatilu.

Cene su im od 1 dolar, pa do 10, što znači da su veoma povoljne, a iznenadićete se koliko će vam olakšati život.

Držač za pastu za zube

Legenda kaže da se kod nas na Balkanu tuba od paste cedi i savija sve dok ne izađe i poslednja kap kaladonta. Ovu izreku kao da je neko čuo i napravio ovaj praktični rolo držač za pastu.

Postavlja se jednostavno na zid pomoću vakum držača. Kada vam kaladont bude pri kraju, onda ga skinete i zarolate sa strane. Držač tako rola tubu i izbacuje pastu. Ne treba vam Marko Kraljević da iscedi kaladont do kraja, kao suvu drenovinu.

Sa ovim predmetom ste rešili dva problema:

1. Sada možete da iskoristite svu pastu iz tube. Malo li je u vremenu krize?
2. Imate idealno mesto da držite pastu. Verovatno je držite u čaši sa četkicama za zube, pa kada je pasta puna, čašica za priborom za higijenu zuba uvek pada zbog težine tube. Bar ja imam ovaj problem.

Može se koristiti i za neke druge proizvode u tubi, poput kreme za ruke i slično.

Držač košta samo 1,16 dolara, ovo je i više nego jeftino za ovako korisnu stvarčicu. Još dobijate i besplatnu poštarinu, ako stignete da iskoristite akciju! Poručite je i olakšajte organizaciju pribora za zube u kupatilu.

SVOJ ROLO DRŽAČ MOŽETE PORUČITI PREKO OVOG LINKA

Još jedan držač za pastu

Pošto i sama imam problem sa prostorom u kupatilu, gledala sam šta još po Aliekspresu ima zanimljivo i pronašla još jedan zanimljiv predmet za pastu. U pitanju je držač za kaladont sa dispanzerom. Ako ne znate šta je dispanzer, to je onaj držač za tečni sapun koji stoji po toaletima ugostiteljskih objekata i javnih WC-a. Vi ga pritisnete, a sapun sam izađe.

Znači samo postavimo četkicu, gurnemo ručicu i pasta sama izlazi.

Ako poručite odmah, dobićete 39% popusta, znači plaćate 8 dolara, umesto 13,21.

+++ BESPLATNA DOSTAVA koja je vremenski ograničena. Znači nema premišljanja, požurite dok su još raspoloženi da vam ponude ovu akciju.

+++ što je najbolje, dobijate i gratis držač za četkice za zube. Predviđen je za pet četkica. Ali požutite dok je ponuda na akciji.

Evo kako se postavlja:

Naručite dispanzer za pastu i dobijate GRATIS držač za pet četkica 

Držač za fen

Jeste da sam se samo uhvatila za držače, ali prosto ne mogu a da ne pomenem kada je proizvod ovako praktičan.

Svoj fen držim u ormariću… dok ga uzmem, dok razmrsim kabal, dok ga uključim … Prođe pola sata, za to vreme sam mogla da osušim kosu.

Držač se samo zakači, poželjno je da to bude negde kraj utičnice. I kad hoćete da sušite kosu samo ga uključite.

Sad verovatno mislite:,, Šta će mi ovo da naručujem, može muž da mi napravi!”. E pa muž će verovatno da vas ispali, jer muževi sve lako obećavaju, a posle morate da ih terate puškom da vam urade ono što su obećali.

Bolje iskoristite ovaj popust od 30% i nabavite držač za fen za nekih 400 dinara. Trenutno je akcija, tako da je dostava besplatna, ako vam se posreći da je još uvek nude. Prost je za montiranje, sve možete same, a ne da čekate drugog. Požutire dok traje akcija!!!!

PRAKTIČNI DRŽAČ ZA FEN NARUČITE PREKO OVOG LINKA

Nazuvica za potiranje

Znamo da nakon tuširanja kupatilo bude puno vode. Naročito oko kade ili tuš kabine.

Ako vam džoger zauzima mnogo mesta u kupatilu, nabavite ovu praktičnu nazuvicu za potiranje. Košta manje od jednog dolara, a zauzima veoma malo prostora za razliku od džogera.

Njena donja strana obložena je materijalom koji upija vodu, sličan je onom koji se nalazi na džogerima za potiranje. Tako da, pre nego što izađete iz kupatila, nabacite nazuvicu na stopalo, brisnite pod nogom i ostavite je na sušač da se osuši.

Idealno za lenje osobe, koji ne vole mnogo da sređuju za sobom.

NARUČITE SVOJU NAZUVICU ZA POTIRANJE

Četka za nepristupačne delove wc šolje.

Kada ribam wc šolju, ja samo nanesem malo nekog sanitara, razmažem četkom, sačekam 15 minuta, pustim vodu i opet malo razmažem četkom.

Večika greška!

U onom nepristupačnom delu iz kojeg izvire voda kada pustite kazanče nalazi se grozan talog, koji niti vidimo niti obraćamo pažnju, a pun je bakterija. Neko pametan se zato dosetio i napravio ovu jednostavnu četku.

Zbog njenog oblika lako ćete dopreti i do nepristupačnih delova vaše wc šolje. Većina pakovanja za sanitarne tečnosti, kao što su Domestos, Mer, Duck i slično je dizajnirana tako da možete da poprskate wc šolju i na nepristupačna mesta. Nakon toga izribajte vrhove wc šolje ovom četkom i tek tad možete da računate da ste oribali svu prljavštinu.

NARUČITE ČETKU ZA WC ŠOLJU PREKO OVOG LINKA

Platno za brijanje

Najbolje sam morala da ostavim za kraj!

Ulazim prošle nedelje u svoje, tek oribano kupatilo. Oko lavaboa puno dlaka, a u lavabou tek. O, ne, moj muž se opet brijao i ostavio lom za sobom.

Čovek se brije jednom nedeljno, a kad se obrije to se vidi. Itekako se vidi, po kupatilu.

Međutim, ja sam svoj problem rešila i to za tričavih 200 dinara! Kupila sam mu platno za brijanje.

Dva kraja se vezuju oko vrata, a druga dva se kače pomoću vakum držača za ogledalo. Muškarac se brije, dlake padaju na platno, pa se nakon brijanja prospu u smeće ili wc šolju. Bitno je da nisu oko tek oribanog lavaboa.

P…S… ovaj zgodni dečko sa slike ne ide uz platno! Ali platno je veoma korisno. Obavezno ga poručite!

PORUČITE PLATNO ZA BRIJANJE PREKO OVOG LINKA

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *