U susret hladnijem vremenu, potrebno je da malo obnovimo svoju garderobu.

Kako bi smo i u jesenjim, odnosno zimskim danima bile elegantne i ženstvene, potrebno je da odaberemo haljinu koja je udobna i u kojoj nam neće biti hladno. Poželjno je da se dobro kombinuje sa čizmama ili gležnjačama, ali i sa mantilima i kaputima.

Predlažemo ovih pet modela koji se mogu nositi i na posao, i u izlazak, a neki su prigodni čak i za elegantije varijante.

Zimska haljina za svaki priliku

Jednostavnost je ključ dobrog stila, a dokaz za to je ova haljina. Dugih rukava, dužine do kolena, sa kaišem koji će istaći vaš struk. Savršeno se uklapa i uz cipele i uz čizme. Jako je topla, pa je tokom hladnijih dana možete nositi i na posao.

Haljinu možete naručiti preko ovog linka.

Seksi haljina sa dugim rukavima i blago otvorenim leđima

Dosta devojaka nosi ovaj model, sviđa mi se kako prati liniju tela, pa sam odlučila da i sebi obezbedim jednu u bordo boji.

Šnir koji se nalazi na zadnjoj strani, učiniće da izgledate seksi i otkriva malo deo i leđa. Inače obožavam ovakve haljine, koje su zatvorene, ali otkrivaju samo mali deo tela. To je za mene seksi odeća, a ne ultra mini suknjice i dekoltei. Verujem da će vam i većina muškaraca ( bar oni sa dobrim ukusom ) reći isto.

Haljina je i rastegljiva, pa ne morate biti mršavica da bi ste je nosili.

Haljinu možete naručiti preko ovog linka.

Lepršava haljina do kolena sa blagim štrasom

Haljina sa kojom ćete uvek biti u centru pažnje. Blago je svetlucava, ali opet diskretna da ne bi ste ličili na novogodišnju jelku.

Savršeno se kombinuje sa gležnjačama i salonkama. Predlažem neki pojas ( kaiš ), kako bi ste istakli struk, naročito ako imate malo veći stomak ili kukove. Pojas može biti i tanji ili neki veći, što će samo upotpuniti ovu kombinaciju. Preko haljine obucite mantil, dužine ispod kolena, a šešir sa širokim obodom doprineće kombinaciji koja obara sa nnogu.

Haljinu možete naručiti preko ovog linka.

Haljina sa otvorenim ramenima

Jeste da će biti hladno, ali trebalo bi da se otvori i neka prilika gde mogu da se prošetaju otvorena ramena.

Ova haljinica je potpuno jednobojna, do kolena,  i privija se uz telo. Veoma seksi i elegantna. Učiniće vas veoma izazovnim, a da bi kombinacija bila potpuna, predlažem duboke kožne čizme..

Seksi, zelena haljina sa otvorenim ramenima

Haljinu možete naručiti preko ovog linka.

Haljina A kroja sa cvetnim dezenom

Da, ide zima, ali ne odustajemo od veoma aktuelnih cvetnih dezena.

Ova haljinica A kroja, sa dugim rukavima i diskrenom cvetnom šarom, ulepšaće vam zimske dane. Čizme preko kolena će upotpuniti ovu odevnu kombinaciju.

Haljinu možete naručiti preko ovog linka.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *