Kako da iskombinujem teget haljinu sa cipelama, nakitom…

Teget i plave haljine su veoma lake za kombinovanje. To su univerzalne boje koje se najlepše slažu uz nijanse: srebrne, crvene, žute, bele, svetlo sive…

Iako ih ne treba kombinovati sa crnom, jer ni jedna ni druga boja neće doći do izražaja, to ne mora da važi za cipele. Ukoliko nemate drugo rešenje, teget i plave haljine se mogu složiti sa crnim cipelama. A ukoliko tek treba da kupite cipele za svoju plavu / teget haljinu, predlažemo da to budu crvene ili srebrne sa štrasom, jer ćete time dobiti vrhunsku kombinaciju.

Kombinacije za plavu ili teget haljinu

Za nakit uz plavu boju uvek mogu da predložim nešto srebrno, mada i krupne ogrlice sa crvenim detaljima mogu doći u obzir.

Šmika je već stvar ličnog izbora, ali po meni, jarko crveni karmin je obavezan uz plavu ili teget haljinu. Ako ne volite jaku šminku onda ruž u nude boji.

Sa čipkom

Volite vintage stil? Onda će vam se dopasti ova haljinica.

Poručite haljinu klikom na ovaj link

Ramena na haljini su spuštena, širi se od struka na dole… Mogu je nositi i punije dame, a odlična je za svečane prilike, kao što su svadbe, mature, i druge svečanosti.

Neke lepe salonke, po mogućstvu srebrne će samo upotpuniti ovu kombinaciju, ali i pismo torba u istoj boji. Od nakita predlažem čoker ogrlicu.

Duge haljine sa čipkom su elegantna kombinacija sa kojom nećete pogrešiti. Ova haljina, na primer, će odlično stajati svakoj dami, a pogodna je za sve one koji vole nešto konzervativniji stil kada je odeća u pitanju.

Poručite haljinu online preko ovog linka

Dekolte je veoma diskretan, ali sa interesantnim detaljima, kako haljina ne bi bila monotona. Svi oni koji su se zaljubili u ovu haljinu na prvi pogled, mogu je kupiti online preko ovog linka.

Haljine sa tufnama

Kada je reč o tufnastim haljinama, tufnice se najlepše slažu uz tamno plave boje. Nekako je efekat najbolji.

Tufnaste haljine se pretežno nose tokom proleća i leta. Red je da budu lepršave i lagane, pa je takva i ova simpatična haljinica, sa dugmićima.

Poručite haljinu online preko ovog linka

Dobra je i za svaki dan, u njoj ćete se osećati veoma opušteno i komotno. Kada govorimo o obući, haljinu možete iskombinovati sa ravnim sandalama, rimljankama, sandalama sa platvormom, baletankama…Karnerčići na ramenima razbijaju monotoniju ove haljine.

S obzirom da je jako zahvalna za nošenje i da se bez problema kombinuje, počastite sebe jednom ovakvom haljinom. Kupite je online preko ovog linka.

Za one koji vole nešto svečaniji stil kada su tufnaste haljine u pitanju evo jedne sjajne haljinice koja se vezuje oko struka.

Kupite haljinu online preko ovog linka

Dobra je i za svaki dan, ali i za svečanije prilike, naravno uz prigodnu šminku i frizuru. Ako je nosite u casual varijanti, može se kombinovati sa starkama ili nekom drugom sportsko – elegantnom obućom.

Cvetne haljine

I cvetni dezeni se lepo uklapaju uz teget i plave haljine. Pogotovo ako su haljine lepršave, kao što je ovaj model sa otvorenim ramenima.

Kupite haljinu online preko ovog linka

Uzak struk će istaći vašu liniju, zato obezbedite sebi ovu komotnu teget haljinicu sa cvetnim dezenima. Kupite je online klikom na ovaj link.

Ako volite duže modele plavih, cvetnih haljina, slobodno se zaljubite u ovu haljinu sa otvorenim leđima.

Kupite haljinu online preko ovog linka

Uz nju bi bilo dobro nositi podignutu kosu, na primer nisku punđu, kako bi otvorena leđa došla do izražaja. Haljina je zaista univerzalna, pogodna je kako za elegantnije prilike, tako i za svaki dan, lako se kombinuje, veoma je prijatna za nošenje, zato je poručite klikom na ovaj link.

Duge haljine u plavoj i teget boji

Za svečane prilike, kada ne znate šta biste obukli, sa teget ili plavom dugom haljinom, sigurno nećete pogrešiti. Evo savršene haljine za večernju priliku.

Poručite ovu haljinu online klikom na ovaj link.

Haljina je sa spuštenim ramenima. Blagi štras je čini idealnom za svečane varijante. Fali samo neka interesanta ogrlica ili velike minđuše kako bi efekat bio potpun.

Na koju god svečanost da idete, izgledajte kao filmska diva sa ovom haljinom, poručite je klikom na ovaj link.

A ako želite još bolji efekat, evo rešenja. Za ovu haljinu vam čak neće trebati ni nakit. Možda samo neke diskretne minđuše.

Poručite haljinu online klikom na ovaj link

Najbolje od svega je što za ovu haljinu ne morate imati vitku liniju. Ako želite da budete u centru pažnje, ovo je haljina za vas.

Gde da kupim ovu haljinu? Samo klikni na ovaj link.

Kratke plave i teget haljine

Želite nešto seksi, uz telo? Onda morate imati ovu haljinu.

Poručite haljinu prostim klikom na ovaj link.

U potpunosti prati liniju tela, a karneri oko kolena samo pojačavaju efekat. Fenomenalan izbor haljine za cure koje žele istaknut dekolte. Ako imate obline ovo je odličan izbor haljine za vas jer u prvi plan dolaze kukovi i dekolte.

Zato drage dame, ako želite da izgledate posebno na nekom događaju, sve što vam treba je ova haljina. Kliknite na ovaj link da bi ste je kupili.

Kad smo kod seksi haljina, evo još jedne koktel haljine za devojke koje vole da se istaknu.

Poručite haljinu jednostavnim klikom na ovaj link

Veoma je izazovna, a opet ne otkriva previše. Imate dobru liniju, imate samopouzdanje, vi ste devojka koja je uvek u centru pažnje … da bi ste oduvali sve oko sebe, potrebna vam je ova haljina, poručite je prostim klikom na ovaj link.

Kako se poručuje roba preko Aliekspresa

Ako niste nikada poručivali robu preko Aliekspresa, a želite da naučite, jer realno, cene su veoma povoljne a izbor je sjajan, verujte procedura je prostija od pasulja.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *