Prenosimo vam još jedno pozitivno iskustvo, kada je reč o kupovini sa Aliekspresa.

Pozdrav svima. Moji prijatelji vode ovaj sajt i zamolili su me da prenesem svoje iskustvo. Generalno prezadovoljan sam kupovinom na Aliju, mada priznajem bio sam pun predrasuda.

Bavim se popravkom laptopova i imam svoju privatnu radionicu. Od samog starta nisam štedeo na alatu. Čak sam išao i do Nemačke da kupim najkvalitetnije. Radim fine poslove, kao što je lemljenje, radim i sa čipovima. Jedna mala greška i ceo laptop mogu da upropastim, a štetu, naravno, sam nadoknađujem.

Zato sam od starta rešio da kupujem samo najbolje i najskuplje.

Onda je jednog dana moj drug Marko došao i rekao mi za Aliekspres. Odmah sam odbio jer je za mene nekvalitetno sve što je kinesko, a Marko mi je naglasio da sam budala. Što i jeste tačno.

Iako fino zarađujem od svog posla, u jednom trenutku sam se oženio, i supruga i ja smo počeli da renoviramo staru dedinu kuću u kojoj smo planirali da živimo. Na to sam potrošio svu ušteđevinu, beba je bila na putu i morao sam sve da završim što pre.

Najjeftiniji bijaks na svetu, u rangu sa nemačkim kvalitetom

Baš u to vreme kada je renoviranje bilo u punom jeku, zatrebao mi je novi alat. Između ostalog i pribor za čeone bušilice, odnosno bijaks. Po prvi put posle mnogo vremena nisam mogao da priuštim sebi da odem u Nemačku po novi alat. Trebalo mi je nešto povoljnije.

Rešio sam da potražim na Aliekspresu, pa nek služi koliko služi. Nadao sam se da ću naredne godine moći da se oporavim finansijski pa da kupim nešto bolje.

Naričio sam ovaj model.

Očekivao sam da će im trebati dva meseca da pošalju, međutim bijaks je stigao za manje od tri nedelje. Otpakovao sam i iznenadio se.

Kvalitet je u rangu sa mojim starim bijaksom koji sam kupio u Nemačkoj pet godina ranije. Dobio sam praktičnu kutiju za čuvanje, šmirgle, punjač i sve potrebne dodatke.

Nisam pomenuo najbitnije. Dobio sam preko 40% popusta na kupovinu i komplet me je koštao malo više od 2000 dinara. Ovako povoljnoj kupovini se nisam nadao, a odličnom kvalitetu još manje.

Najbolji mogući video nadzor za samo 4000 dinara

I dalje sam bio malo sumnjičav prema Aliju, pa sam rešio da ga testiram, onako do kraja, sa nečim što je veoma specifično.

U komšiluku su se pojavile neke bitange, sitni lopovi, a u radionici sam imao dosta vredne opreme, pa sam skontao da je vreme da stavim i video nadzor. Jedan lik koji se bavi tim poslovima mi je tražio oko 300 evra, mada ja u tom trenutku nisam mogao da priuštim taj trošak.

Potražio sam na Aliekspresu i našao ovu kamericu.

Video nadzor za samo 4000 dinara. Za više detalja i poručivanje kliknite na ovaj link.

Imao sam nekoliko opcija, odlučio sam se za ovu najbolju. 5MP kamera i 64GB kartica. Ionako sam navikao da uzimam najkvalitetnije, a ovo je bilo toliko povoljno da bi bila prava šteta uzeti nešto jeftinije. Cena samo 4000 dinara i manje od dva dolara trošak za poštarinu.

Posle dvadeset dana kamera je stigla. Kada sam je postavio, po ceo dan sam gledao u video nadzor. A onda bih otišao na spavanje i nastavio da gledam na telefonu, koliko sam bio oduševljen.

Ova WiFi kamera je vrhunska. Daje izuzetno jasnu sliku, a ima i opciju za noćno snimanje. Kamera je spoljna, znači kači se napolju i vremenski uslovi je ne mogu oštetiti. Ima i detektor pokreta, reaguje, čim se neko prišunja radionici.

Sve što je trebalo za kuću naručili smo preko Aliekspresa

Pokazao sam i supruzi kako funkcioniše kupovina i ona je kupila gotovo sve što joj treba oko pokućstva za naš novi dom. Čak je naručila i seme cveća za dvorište.

Ja sada redovno kupujem stvari, pogotovo pribor za rad. Naročito povoljno prolazim sa sitnicama, kao što su kablovi, svičeri, komponente i slično.

Poslednje što sam kupio je ovaj HDMI svičer, za manje od 1000 dinara.

Za više detalja i poručivanje, kliknite na ovaj link.

Naručio sam pet komada, jer će mi trebati i kada budemo postavljali TV u dnevnoj sobi. Ovakvih sitnica uvek zatreba, a kad sam kupovao davali su popust 39%. Ako požurite, možda vam se posreći da i vi kupite po ovako povoljnoj ceni.

PROČITAJTE JOŠ:

KAKO DA PORUČITE ROBU PREKO ALIEKSPRESA? OBJAŠNJENO KORAK PO KORAK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *