Kad se malo bolje zapitate, zar ručni sat nije idealan poklon za sve prilike? Pogotovo kada se radi o devojci ili vašoj supruzi.

Ako birate savršen poklon za svoju bolju polovinu, lep ručni sat je idealno rešenje za sve prilike: rođendan, godišnjicu veze ili braka, Novu Godinu, Dan zaljubljenih, dodelu diplome … Potrebno je samo da odaberete neki dobar model.

Međutim, ima jedan problem: dobri ručni satovi umeju da budu jako skupi. A još treba pogoditi i da li će se model dopasti vašoj dami.

Ja sam pronašla nekoliko modela na Aliekspresu, koji su sada trenutno na sniženju. Modeli su toliko lepi i univerzalni da nema šanse da se nekom ne dopadnu. Pri tom:

  • Veoma su povoljni
  • Ako ugrabite akciju, dobićete lep popust, u zavisnosti od modela
  • Svi imaju ocene veće od 4.6 ( od mogućih 5 ) što znači da su svi kupci veoma zadovoljni
  • DOSTAVA JE BESPLATNA, ako ih kupite u promotivnom periodu

Savršen ručni sat kao poklon za vašu devojku ili suprugu

#MODEL 1

Prosto obožavam zelenu boju, i nisam ostala imuna na ovaj sat. Devojka od mog dobrog druga je riđokosa, pa sam ga nagovorila da joj pokloni ovaj model. Zeleno odlično stoji riđokosim i crvenokosim devojkama.

Ako vam se ne sviđa zeleni, možete da birate boju. U ponudi je crveni, crni, sivi, braon… Ali mislim da je zeleni neprikosnoven.

Pri tom košta samo 2.5 evra, a dostava će vam biti besplatna ako ugrabite priliku, koja traje još samo par sati.

Ocenjen je sa 4.9 zvezdica i poručen preko 1300 puta.

NARUČITE OVAJ MODEL RUČNOG SATA KLIKOM NA OVAJ LINK 

#MODEL 2

Uh, ovaj model je nešto posebno. Veoma je elegantan, savršeno stoji damama sa stilom.

Obožavam modele koji se uklapaju i u poslovnu i u večernju odevnu kombinaciju. A ne da kupujem sto jedan sat pa da menjam. Ovaj sat opušteno može da vam zameni jednu elegantnu narukvicu.

Lično mi se najviše dopada ovaj sa zlatnom narukvicom, ali u ponudi je još nekoliko modela.

Sviđa mi se i crni, on mi je nekako za jake žene, koje mogu da pariraju bilo kom muškarcu.

Ovakvi satovi nisu baš povoljni, ali sam odabrala ovaj model jer je na popustu neverovatnih 57% i ta ponuda će trajati još pet dana. Koštaće vas između 16 i 18 evra u zavisnosti koji model želite.

Trenutno nude i besplatnu dostavu.

Ovakvu povoljnost morate iskoristiti, jer su slični satovi kod nas i preko 300 evra.

NARUČITE OVAJ MODEL RUČNOG SATA KLIKOM NA OVAJ LINK

#MODEL 3

Uhvatismo se samo za neku eleganciju… ali šta ako je devojka sportski tip?

Onda bi ovako nešto moglo da dođe u obzir.

Ovaj ručni ženski sat, sa silikonskim kaišem, takođe postoji u više boja. Mogu ga nositi i žene i devojčice. Takoreći sat za svaki dan: za posao ( bez obzira čime se bavite ), za školu, za izlazak… Samo odaberite boju koju vaša devojka često nosi. Valjda do sada znate koja je njena omiljena boja.

Cena sata je samo 2,5 evra. Imate i popust od 15%, mada i da ga propustite sat je opet veoma povoljan. Poručen je preko 2600 puta, dobio je ocenu 4.8.

Ono zbog čega bi trebalo da požurite jeste besplatna dostava, koja neće još dugo biti u ponudi.

NARUČITE OVAJ MODEL RUČNOG SATA KLIKOM NA OVAJ LINK

#MODEL 4

Za kraj ponude ženskih satova, odabrala sam model koji može biti i elegantan i sportski. Nešto što će se svakom dopasti.

Ovaj ženski satić ima kožni kaiš, velike brojeve i raspoloživ je u više boja. Meni je za srce prirastao ovaj nežno roze. Mislim da je baš ovo model koji će se svakom dopasti, a pri tom košta manje od 2 evra. Na sve to dobijate i besplatnu dostavu, ali vodite računa jer je ova ponuda ograničena.

NARUČITE OVAJ MODEL RUČNOG SATA KLIKOM NA OVAJ LINK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *