Prenosimo pismo jedne naše čitateljke, koja je imala želju da podeli svoje oduševljenje automatskom četkom za ribanje kupatila.

Pozdrav svima!

Zovem se Nataša, radim kao medicinska sestra u bolnici, kući živim sa suprugom i troje dece. Pretpostavljate kako izgleda jedan moj dan.

U bolnici je haos, a noćna dežurstva me posebno zamaraju. Deca zahtevaju da uvek imaju zdrav obrok, čistu odeću, da im se pomogne oko domaćeg… Povrh svega, volim da ponekad izađem i sa svojim suprugom, čisto da romantika među nama ne zamre, hahaha.

Iskreno, najmanje vremena posvetim kući, a još manje sebi. Sve nekako stignem, ali kad treba da ribam kupatilo, dođe mi da pobegnem. Tuš kabina nam je mala i dok je oribam sva se iskvasim. Koliko je tuš kabina mala, toliko je kupatilo veliko. Treba oribati sve te podne pločice. Dok očistim, otrujem se od hemije za kupatilo koja je izuzetno jaka.

Drugarica Kaća mi ponekad dolazi u posetu i iskreno bude me sramota. Kaćina kuća izgleda kao apoteka, a takođe ima posao i veliku porodicu. Jednom prilikom je došla da popijemo kafu, pa je morala u WC. Unapred sam joj se izvinila na neredu koji je u kupatilu. Tuš kabina je bila sva od kamenca, a fugne pune prašine.

Kada je izašla iz WC-a, otvoreno sam je upitala, kako sve postiže, pogotovo što joj kupatilo uvek sija. Meni treba po par sati da sve dobro oribam. Kaća mi se nasmejala.

Rekla mi je da je kuću uredila minimalno. Višak nameštaja je izbacila, kao i sve bespotrebne ukrase. Ostavila je samo porodične slike na policama. Prašinu briše jednom nedeljno i za celu kuću joj treba svega sat vremena.

Što se tiče kupatila, tu koristi automatsku četku. Kupatilo zasija kroz samo par minuta. Prvi put u životu čujem za to. Pokazala mi je ovaj snimak.

Oduševila sam se i već sam bila spremna da podignem kredit da bih je naručila.

,,Budalo, ne treba ti kredit, mene je ovaj set koštao oko 4000 dinara. Ako ti se posreći, možeš da dobiješ popust i besplatnu poštarinu“.

Četku sam odmah naručila, i to preko ovog linka.

PORUČITE AUTOMATSKU ČETKU ZA KUPATILO PO SPECIJALNOJ CENI!

Dobila sam čak 50% popusta i besplatnu poštarinu. Na ovom tekstu sam pročitala kako da napravim profil na sajtu za naručivanje i kako da poručim robu.

KAKO DA PORUČITE ROBU PREKO ALIEKSPRESA? OBJAŠNJAVAMO KORAK PO KORAK.

Čekala sam tri nedelje da mi paket stigne i nisam imala nikakvih problema. U paketu se nalazilo sve što je prodavac obećao:

  • Teleskopska drška koja može da se povećava i smanjuje po potrebi.
  • Tri vrste četki, koje se mogu kačiti na dršku: četka za ravne površine, za neravne površine i za ćoškove.
  • Punjač

Odmah sam ostavila teleskopsku dršku da se napuni. Držala sam par sati dok lampica nije pozelenla. Onda je bilo vreme za akciju.

Sipala sam tečnost za ribanje kupatila po pločicama. Stavila sam četku za ravne površine i krenula da ribam.

Išlo je kao od šale. Samo sam uključila automatsku četku, glava je počela da se okreće. Na meni je bilo samo da upravljam sa teleskopskom drškom. Nisam morala da klečim  po kupatilu. Prešla sam čitavo kupatilo za svega par minuta.

Ali ovo je bio lakši deo posla, tuš kabina me je čekala.

Takođe sam je oribala sa četkom za ravne površine, a onda sam stavila drugu, za ćoškove. Ovo mi je uvek bio najgori deo posla. Morala bih da uđem u tuš kabinu i da probam da dohvatim ćoškove sa malom četkicom. Međutim sada je sve išlo mnogo brže. Mogla sam, bez problema, sve da odradim bez ulaska u tuš kabinu i pri tom sam ostala suva. Moje jadne ruke bi se uvek osušile od hemije, a sada ih nisam ni pokvasila.

Dok sam ribala tuš kabinu, hemija na pločicama u kupatilu je odstojala dovoljno, da može da se spere. Kad sam završila, oprala sam i tuš kabinu! Ostalo je još samo da pobrišem vodu mopom.

Pogledala sam na sat – pločice i tuš kabinu sam prešla kompletno za svega deset minuta. Hej, samo deset minuta. Ovo je bilo neverovatno! Kaći sam kupila čokoladu, jer me je upoznala sa ovim sjajnim proizvodom.

Ne postoji osoba koja voli da provodi svoje vreme ribajući kupatilo. Zaslužujete da uživate u više slobodnog vremena. Na žalost, zbog obaveza prema poslu i porodici, nikako da nađemo par minuta za sebe! Ova četka će vam olakšati život! Provedite vikend odmarajući, a ne ribajući kupatilo!

Dok sam pisala ovaj tekst, proverila sam kakva je situacija sa cenom i vidim da nude ponovo 50% popusta. Ovo je prilika da nabavite četku za nešto više od 2000 dinara, i pri tom da dobijete besplatnu poštarinu! Požutite sa svojom narudžbinom.

PORUČITE AUTOMATSKU ČETKU ZA KUPATILO PO SPECIJALNOJ CENI!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *