Lako je obrisati prašinu sa stola, police ili monitora. Ali šta je sa onim nepristupačnim mestima: uskom prostoru između ormara, predmeta nepravilnih oblika, tastatura računara i slično.

Možda ponekad preskočite brisanje ovakvih površina sa izgovorom: ,,Ma, ne vidi se previše”, ali se vremenom nataloži toliko prašine, da možete da napravite od nje jedno solidno ćebe. Šta raditi sa ovim problematičnim mestima? Kako sada obrisati prašinu i sa ovakvih mesta, a da se ne iscimate previše.

Možemo da vas obradujemo da ovaj posao možete završiti kroz samo par sekundi uz pomoć jednog običnog, ali dobro konstruisanog, nastavka za usisivač.

Hobotnica na usisivaču

Nastavak može da se prikači na skoro svaki usisivač. Na sebi ima tridesetak cevčica, dugačkin po osamnaest centimetara. Cevčice su fleksibilne, lako se pomeraju, dovoljno su duge da mogu dobro da usisaju sa udaljenih i nepristupačnih mesta. Ne lome se, i veoma su savitljive, nakon usisavanja se vraćaju u početni položaj.

Prikačite ga na usisivač i možete početi sa čišćenjem, koje će trajati svega par minnuta. To znači više vremena za vaše hobije i odmor, a manje na dosadno čićnjenje.

Zašto je dobro imati ovaj nastavak?

Ovaj nastavak će vam, kao prvo, zameniti pajalicu. Usisajte bez problema ćoškove na plafonu, lustere i sijalice, i druge nepravilnosti. Sve usisava: dlake, mrve, prašinu …

Ventilacije i slični rešetkasti predmeti su uvek bili nepristupačni za čišćenje. Kada obrišete prašinu, ona se uvuče sa unutrašnje strane i kao da niste ništa čistili. To je posebno problematično, jer prašina može oštetiti uređaje, morali bi ste da ih rasklopite kako bi ih očistili. Cevčiće bez problema zalaze u prostor između rešetki, i kupe prašinu do poslednjeg zrna.

I tastaturu ste do sada verovatno okretali naopačke i udarali, kako bi ispale mrve. Sada, sa ovim nastavkom, možete da je očistite bez ikakvog pomeranja. Lako se čisti i kućište od računara, a da se pri tom ne oštete osetljive komponente.

Čišćenje unustrašnjosti automobila – nikad lakše!

Najviše nepravilnih oblika ima u automobilu. Još ako imate sitnog novca i nekih drugih predmeta, to sve treba ispomerati, vratiti, itd.

Ovoga puta vam ne trebaju dodatna sredstva za čišćenje. Nakon što završite sa usisavanjem podova, sedišta i patosnica, stavite nastavak sa cevčicama i usisajte prostor između vozačkog i suvozačkog sedišta, instrument tablu i druge nepristupačne delove svog automobila.

Kako nabaviti ovaj nastavak i kolika je cena?

Za početak napravite profil na Aliexpress-u.

Nastavak je veoma jeftin, trenutno košta SAMO 3,27 eura sa dostavom. To je negde oko 380,00 dinara, trajnije je od neke kilave pajalice koja se lako slomi, efikasnije od krpe.

Nabavite ga preko sledećeg linka.

KUPI NASTAVAK ZA USISIVAČ SA CEVČICAMA

Zašto baš poručiti nastavak ovim putem? Možete da budete 100% sigurni da je artikal pouzdan i da će vas poslužiti. Pored slike artikla možete da vidite da je nastavak poručen preko 2600 puta, a korisnici su ga ocenili sa 4,8 zvezdica, od mogućih 5. To je najbolji dokaz koji govori o kvalitetu ovog proizvoda.

Trenutno je na akciji, samo 2,37 evra. Ali ono zbog čega bi trebalo da požurite jeste veoma jeftina poštarina, od 0.9 evra koja neće dugo biti u ponudi.

Znači imate:

  • dobro ocenjen proizvod
  • veoma jeftin i povoljan
  • još jeftinija poštarina ( ako stignete da iskoristite akciju )

Nema potrebe da se premišljate, već olakšajte sebi čišćenje stambenog prostora i automobila sa ovom korisnom stvarčicom. Poručite ovde.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *