Ako ste pomislili da ste, kupovinom preko Aliekspresa prošli jeftino da jeftinije ne može, prevarili ste se! Na Aliju uvek može povoljnije.

Možete ostvariti za sebe dodatne popuste i bonuse, a kako… e pa otrkićemo vam tajnu u ovom tekstu.

Veoma kratak vodič kroz Aliekspres

Najpre, da objasnimo kako funkcioniše Aliekspres u kratkim crtama. Ukoliko se još uvek niste registrovali, to možete učiniti putem ovog linka.

Otvoriti nalog je veoma prosto i što je još bitnije, besplatno!

Kada otvorite profil, u pretragu, odnosno polje search, kucate šta vam je potrebno. Možete da tražite i preko menija koji se nalazi sa leve strane.

Nakon što vam Aliekspres izbaci svoju ponudu predlažemo da kliknete na opciju free shiping i platforma će vam izbaciti samo predmete kojima je besplatna dostava. Postoje predmeti kojima je poštarina mala, a postoje i oni kod kojih je preskupa i u tom slučaju se ne isplati kupovati ih.

Ono što takođe treba gledati jeste ocena. To su ove zvezdice ispod naziva proizvoda. Najveća ocena je 5. Poželjno je gledati i koliko puta je poizvod poručen. To je označeno pored ocene.

Link sa proizvodima na akciji

A sada da se posvetimo popustima i bonusima.

Listajući Aliekspres primećujete da su neki artikli na popustu. Popusti idu čak do 90%. Ako želite da saznate koji proizvodi su na akciji predlažemo da malo češće odete na stranicu Flash deals, gde će vam platforma izbaciti proizvode koji su na akciji.

Postoji i ,,dugme” sale. Klikom na ovu opciju, Aliekspres vam izbacuje akcijske artikle.

Predlažemo i da napravite svoju listu želja. U listu želja dodajete artikle koje želite da kupite, a koji trenutno nisu na akciji. Platforma će vas obavestiti kada željeni proizvod bude na sniženju.

Aliekspres kuponi vam omogućavaju dodatne popuste. Kako doći do njih?

Pojedini trgovci sa Aliekspresa će vam ponuditi kupone, u cilju da sebi obezbede bolju prodaju, što vama odgovara kako bi ste prošli jeftinije.

Spustite cene uz Aliekspres kupone

Kuponi se dele i preko društvenih mreža, možete ih dobiti ako uzmete veću količinu nečega, itd. Do kupona se naljakše dolazi preko ove stranice.

Ono što je specifično za ove kupone jeste da se mogu koristiti samo u određenom periodu, pod određenim uslovima i ne mogu se pokloniti nekom drugom.

Ukoliko imate pametan telefon instalirajte aplikaciju i prođite povoljnije prilikom kupovine.

Korisnicima pametnih telefona, koji pri tom pazare preko Alija predlažemo da svoju kupovinu ubuduće obavljaju preko Aliekspres aplikacije.

Kako bi što više ljudi koristilo aplikaciju, Aliekspres je uredio da neki proizvdi budu jeftiniji ako se kupe putem ove korisne aplikacije.

Aplikacija će vam čak ponuditi i da zaigrate igricu sa novčićima na svom mobilnom telefonu. Možete je igrati i skupljati poene na dnevnom nivou. To nisu samo puki, virtuelni poeni. Oni vam mogu doneti dodatne popuste prilikom svake kupovine.

Pa, šta čekajte, kliknite na ovaj link, zatim videćete gore u vrhu sajta aplikaciju, koju možete pruzeti. Preuzimanje je besplatno, dobijate još na poklon kupon od 4$ popusta.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *