Svaki momak mora obući parno odelo za maturu… Ili makar košulju. Čak i momci koji ne vole svečani stil odevanja, mogu naći odevni komad po svom ukusu.

Neko voli klasiku, neko voli da se istakne sa neobičnim stilom. Izbor odela je jako veliki i sigurno ćeš naći nešto što će ti se dopasti.

Našao si pratilju, matura je zakazana, još samo da odabereš pravo odelo. Možda će ti se doasti neki od ovih modela:

Odelo na pruge

Kao što vidiš ovo nije klasično, dosadno odelo na pruge, koje je možda, nosio tvoj deka na svadbi tvojih roditelja. Dizajn je jako moderan, sako je strukiran, a sve što ti je ostalo jeste da ovo odelo uklopiš uz, recimo, belu ili sivu košulju.

Pantalone su u casual varijanti, možeš ih nositi i posle mature, uz polo majicu. Model je veoma praktičan.

U trenutku kada smo okačili ovaj članak, odelo je bilo na popustu čak 50%. Ako požuriš, možeš ga nabaviti u pola cene. Imaj u vidu da model sadrži pantalone i sako.

Poruči odelo ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Još jedan sličan model, koji će ti se sigurno dopasti

Ako voliš sličan fazon, evo još jednog odličnog modela za tebe.  Materijal je vrlo prijatan, kombinacija vune i pamuka. Kupovinom ovog modela dobijaš pantalone, sako i prsluk!

Odličan model koji možeš nositi i bez sakoa. Saki komad odeće se lako kombinuje i, što je najbitnije, prijatni su za nošenje, bilo da je leto ili zima. Naravno da želiš da kupiš nešto što ćeš moći ponovo da obučeš. Ovo odelo je sjajno i za elegantne prilike i za neke opuštenije varijante.

Poruči odelo ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Letnja varijanta u svetlijoj boji

Dosadne su ti tamne boje? Želiš nešto svetlije, vedrije i veselije. Evo prave letnje kombinacije za tebe:

Kada je reč o obući, bilo bi idealno da uz ovo odelo obuješ espadrile ili neke adekvatne letnje cipele, koje će upotpuniti kombinaciju. Kožne bele patike će takođe izgledati TOP uz ovo odelo.

Sako ima dva reda dugmića. Bela ili crna košulja će odlično stajati uz ovo odelo. Može i tamno plava!Odelo je dostupno u više boja, ali mi ti predlažemo svetlo plavu varijantu. Sve što treba, jeste da staviš još neki dobar parfem i naočare za sunce.

Poruči odelo ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Mogu i kvadratići

Ako ne želiš pruge, možda ovaj sličan model sa kvadratima može da prođe? U pitanju je, takođe, letnji model odela.

Ne moraš da nosiš espadrile uz ovaj model. Mogu i braon ili krem cipele, uz kaiš u istoj nijansi. Što se tiče odabira košulje, savet je kao i kod prethodnog odela. To može biti klasična bela košulja, koja ide uz sve. Košulja može biti i crna ili još bolje svetlo plava.

Poruči odelo ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Klasika je zakon! Sa klasičnim odelom nikada nećeš pogrešiti

Uvek se možeš odlučiti za klasično odelo, u željenoj boji. Devojke se mnogo više pomuče, kada biraju haljine, ali momcima je bar lako sa odelima. Čak i ako ne znaju šta bi hteli, uvek se mogu odlučiti za klasično, crno odelo.

Ili ako ne želiš baš klasičnu crnu, uvek možeš odabrati svetlo braon, plavu ili možda krem belu. Ovaj model dostupan je u četiri boje.

Bela se ove godine, inače vraća u modu, tako da će i bela odela sigurno biti IN, kada se bude govorilo o maturi 2020.

Poruči odelo ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Kasično odelo u više boja

Evo još malo modela za ljubitelje klasike. Kupovinom ovog modela dobijaš SAKO i PANTALONE! Ovaj model ima lepši materijal, deluje svečanije, a u ponudi je i više boja.

Odaberi ovaj model, ako ti je smišljanje odevne kombinacije za maturu dosadno! Samo ti treba još obična bela košulja, crne cipele i crni kaiš. Ništa više.

Poruči odelo ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Muške košulje za maturu

Ne žele svi da nose parna odela za maturu. Neko voli opušteniji izgled, pa će se odlučiti za košulju i pantalone. Nikakav problem!

Postoji mnogo dobrih modela kada je reč o košuljma. Ne moraju to da budu samo klasične bele košulje. Odaberite neku sa neobičnim dezenom, koja će biti efektnija.

Ovaj model je klasičnog kroja, a zanimljivog dezena. Ni jednobojan, a ni previše šrenolik. Materijal je spandeks, što znači da je rastegljiv i da savršeno pristaje uz telo. Još samo da izabereš boju koja ti odgovara. Model je dostupan u nekoliko varijanti.

Poruči košulju ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Možeš da odabereš i ovaj model koji je veoma sličan. Postoji samo mala razlika u dezenu! Ako ti se dopadaju naruči obe, jer zajedno koštaju manje od pet hiljada dinara.

Poruči košulju ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

A sada model koji je klasičan, a opet neobičan. Zadovoljiće ukus i najzahtevijeg maturanta. Radi se o, na prvi pogled, klasičnoj, beloj košulji, sa crtežom devojke, na levoj strani. Devojka je nacrtana uz pomoć konca, odnosno izvezena je. Ako želiš drugu boju, postoji i varijanta u crnoj.

Poruči košulju ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Ukoliko ti je devojka kao detalj, previše, i želeo bi možda nešto skromnije, evo istog modela, samo sa manjom aplikacijom. Ovaj model košulje je odličan, ako želiš da nosiš parno odelo. Ispod odela će izgledati kao klasična bela košulja i lako će se uklopiti uz bilo kakav sako. A opet kada na vrhuncu žurke skineš sako, imaćeš stajling neobičnog dizajna.

Poruči košulju ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Za one koji žele da baš budu u centru pažnje, predlažemo košulju u beloj boji sa nešto više aplikacija. Na primer ovaj model je trenutno na popustu 20%. Sjajna košulja za momke koji vole da se izdvoje iz gomile klasičnih odela i košulja.

Poruči košulju ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

Voliš aplikacije na košulji, ali ne želiš da baš budeš toliko istaknut. Onda izaberi model, koji je manje šaren. Ova jednostavna aplikacija na beloj košulji je simpatičan detalj, koji nije mnogo nametljiv.

Poruči košulju ili pogledaj više slika klikom na ovaj link.

  Savet +

Ako želiš da poručiš neki od modela, a brine te da li ćeš pogoditi veličinu, pročitaj naš tekst Aliekspres vodič – kako odrediti veličinu odeće.

Samo prati instrukcije i nećeš pogrešiti! Do kupovine odela za maturu te deli samo jedan klik, nema potrebe da se smaraš po buticima, ako ne voliš šoping.

Svi butici pred mature dižu cene odeće. Ti možeš iskoristiti sjajne popuste, za kupovinu maturskog odela, a pri tom da budeš originalan i drugačiji!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *