Teksas je jedinstveni materijal, koji se uvek može nositi u casual varijanti. Da nije tako ne bi toliki ljudi nosili farmerke.

Specifična boja koja se lako uklapa uz sve ostale komade odeće, ali i obuće, učinila je teksas dodatno popularnim. Ponekad se nosi i na svečanijim dešavanjima, mada, po mom mišljenju, sa ovakvim kombinacijama treba biti oprezan.

U poslednje vreme, teksas haljine su se vratile na modnu scenu, kao i košulje. Haljine od teksasa su odlične za dnevnu varijantu i sa njima nikada nećete pogrešiti, kada je izbor odeće u pitanju.

Najlepša vrsta haljina ,,za svaki dan”.

Teksas haljine su omiljene kada je reč o odevnim kombinacijama ,,za svaki dan”. Uz sve se slažu, mogu se nositi i uz patike, i uz baletanke, sandale sa platformom, štikle, čizme…

Baš kao i farmerke, lake su za kombinovanje, a možete ih nositi kako leti, tako i zimi. Na vama je samo da pronađete adekvatan oblik.

Kada smo bile klinke, teksas haljine su obično bile kratke i sa tregerima. Danas nije tako, postoje i lepši oblici koje mogu nositi i dame. Kao što je ova teksas haljina sa izvezenim aplikacijama.

Širi se od stomaka, pa nadole, tako da je mogu nositi i punije osebe. Lako se uklapa uz svaku obuću, možete je čak nositi i zimi uz čizme.

Ovakvu haljinu treba da imaju sve žene. Dok vam je ona na raspolaganju u ormaru, nema šanse da kažete sebi: ,,Nemam šta da obučem”, zato je poručite klikom na ovaj link.

Za one koji vole konzervativniji stil, evo jedne duge teksas haljine, sa dugmićima. Nešto što će vam biti od velike koristi u prelaznom periodu..

Cvetna, vezena aplikacija na grudima, razbija monotoniju i ne čini ovu haljinu dosadnom. I nju mogu nositi punije dame, zahvaljujući pojasu oko struka, koji se vezuje, pa će vam struk biti znatno vitkiji. Poručite je klikom na ovaj link.

Kratke haljine

Kratke haljine od teksasa su moj omiljeni komad odeće. S obzirom da je teksas malo grublji materijal, odgovara osobama kao što sam ja ( koje imaju malo veći stomak i kukove, šmrc ) . Naime, kada je materijal čvrst, on se pribija uz telo, i ,,spojleri” ne mogu da se istaknu, pa vaše telo vizuelno izgleda mnogo lepše.

Ova kratka haljina, je odlična kako za velike devojke, tako i za tinejdžerke od 13 do 16 godina. Baš kao i većina teksas haljina i ova se može nositi uz patike, pa ako je vaš stil sportski – elegantan, poručite za sebe jednu ovakvu haljinu klikom na ovaj link.

 

A ako želite nešto seksi i izazovnije, predstavljamo vam kraljicu među teksas haljinama. Napred ima šnir kojim podešavate dubinu dekoltea. Ovo je već nešto što se može nositi uz visoke potpetice. Devojka koja ponese ovu haljinu ne može a da ne bude u centru pažnju.

Budite i vi meta tuđih pogleda, poručite ovu haljinu online preko ovog linka.

Evo i jednog sličnog, samo malo kraćeg i cvetnog modela. I ovaj model se može nositi, bez problema, u večernjoj varijatni, kao što su izlasci i slilno…

Kako da kupim ovu haljinu? Klikni ovde.

Idealne su za punije devojke i za trudnice

Teksas haljine ne moraju biti samo uske i seksi. Teksas može biti i laganiji, kao odlično rešenje za leto. Široke teksas haljine su veoma aktuelne, pa ih mogu nositi i trudnice i punije osobe.

Mada smo već naveli neke šire modele, moram da vam pokažem i ovu slatku široku haljinicu, sa otvorenim ramenima. Postoji i u svetlijoj i u tamnijoj nijansi, a karner je odličan detalj.

Poručite je preko ovog linka.

Za sve one koji bi hteli nešto duže evo još jednog sjajnog modela. U pitanju je klasična teksas haljina, koja bi verovatno najviše odgovarala trudnicama. Možete je nositi svaki dan, tokom bilo kojeg godišnjeg doba.

Fino se kombinuje i uz kanađanke, tako da imate idealnu haljinicu za zimski period. Kako doći do nje? Lako! Samo kliknite na ovaj link.

A ukoliko ne volite ni previše duge, ni previše kratke haljinice, imamo rešenje i za trudnice i za punije dame. I ova teksas haljina je od laganijeg materijala, širi se i pokriva stomak i kukove. Prava casual varijanta za svaki dan.

Ispod nje možete nositi bodi majicu sa dugim rukavima, tako da se bez problema nosi i tokom hladnijeg perioda. S obzirom da je veoma povoljna, a praktična, obezbedite sebi jednu ovakvu haljinu klikom na ovaj link.

Kombinacije sa teksas haljinama na tregere

Verovatno najpoznatija vrsta teksas haljina, jesu one klasične sa tregerima. One su univerzalne u svakom smislu: idu uz svaku vrstu obuče, mogu se nositi i zimi i leti, što je najbolje, ovo je odlična haljina ,,za svaki dan”, nose je i starije i mlađe dame.

Većinu teksas haljina sa tregerima morate nositi uz majicu, ali ne i ovaj model. Ovo je pravi letnji model elegantnije teksas haljine sa tregerima, ispod nje bi eventualno mogla da se obuče majica sa tankim bretelicama, mada ne mora. Sasvim dovoljno pokriva grudi.

Sve devojke koje žele da izgledaju seksi i u teksas haljini, treba da poruče ovaj model, to učinite od kuće prostim klikom na ovaj link.

Nešto najslađe smo ostavili za kraj. To je ova klasična haljinica sa tregerima.

Pošto je teksas zaista nešto univerzalno, uz ovakve haljinice možete nositi bilo kakvu boju. Predlažem da ispod obučete obične majica sa kratkim ili uskim dugim rukavima. Uske rolke takođe dobro stoje.

Sportska ili sportski eleganta obuća se preporučuje uz ovakvu haljinu. To mogu biti razne vrste patika, zimi kanađanke ili UGG čizmice, a leti obične ravne sandale. Sve zavisi od vašeg ličnog stila.

Da bi ste obezbedili za sebe jedan ovakav model haljine, prosto kliknite na ovaj link.

Nisam nikad poručivala robu preko Aliekspresa i ne znam kako se to radi.

Verujte, ne postoji ništa lakše. Za početak otvorite svoj profil klikom na priloženi link.

Otvorite svoj profil na aleikspresu BESPLATNO

Kada otvorite profil i odaberete neku od haljina iz ovog teksta, prosto kliknite na polje BUY NOW.

Što se tiče dalje procedure, pročitejte moj tekst gde sam obajsnila korak po korak kupovinu preko Aliekspresa na konkretnom primeru.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *