Kinezi su zaslužni za mnoge proizvode koje danas koristimo, kao što su: kišobrani, svila, toalet papir, barut, sladoled, vodeni mlin, mehanički sat, plin, i još mnogo toga.

Zanimljivo je da su Kinezi neke od ovih izuma koristili čak hiljadu i više godina pre Evropljana.

Ni danas im ne manjka korisnih ideja. Kako živimo u eri interneta i kako je svet postao globalno selo, ne moramo više da šaljemo moreplovce i istraživače na rizična putovanja po robu u Kinu. Sve što vam treba poručujete onlajn i pri tom vam sve stigne besplatno.

Marko Polo bi se zaprepastio!

Za poručivanje proizvoda iz Kine najpopularniji je Aliekspres. Na njemu možete naći stotine zanimljivih stvarčica, ali ovoga puta ćemo vam predstaviti neke interesantne proizvode koji će vam olakšati poslove u kuhinji.

Oklagija za kiflice

Svi vi koji volite sveža domaća peciva, morate nabaviti i oklagiju za kiflice. Ona izgleda ovako:

Dovoljno je da razvijete testo običnom oklagijom i pređete sa oklagijom za kiflice preko testa. Ona će vam obeležiti i raseći testo, ostaje vam samo da urolate kiflice, eventualno da ih napunite nečim.

Odlična je za kroasane, svaki će biti iste veličine. Dobijate pecivo kao iz pekare. Evo kako bi to sve trebalo da izgleda:

Trenutno košta 4,28 dolara, ali, pazite, jer ponuda je vremenski ograničena, tako da možete iskoristiti priliku i nabaviti je po jeftinijoj ceni. Tokom trajanja akcije, poštarina za isporuke u Srbiju je besplatna!

Ovu stvarno korisnu oklagiju možete poručiti preko ovog linka. U toku je akcija od 35% popusta i dostava za Srbiju je besplatna.

Senzor temperature, u boji, za slavinu

Evo jedne stvarčice koja je i korisna i lepa. U pitanju je senzor za česmu. Čemu služi?

Ugradite ga na česmu i ako pustite hladnu vodu, mlaz će biti plav, za vrelu je crvene boje, a za mlaku zelene. Ne brinite, sama voda se ne boji nekim tamo otrovima, već senzor ispušta svetlo zbog kojeg je voda crvena, zelena ili plava.

Posebno će biti zanimljivo svima koji vole led svetla u kuhinji.

Senzor se može naći za svega dva dolara, ali vodite računa o troškovima dostave. Predlažemo da pre kupovine odaberete opciju free shiping kako bi vam Aliekspres izbacio ponude sa besplatnom dostavom.

Senzor za vodu možete poručiti preko ovog linka. Akcija 30% popusta traje još samo dva dana. Požurite.

Štitnik za prste

Ako ste se sto puta posekli po vrhovima prstiju seckajući nešto, onda su štitnici za prste prava stvar za vas. U pakovanju su četiri metalna štitnika, za sve prstiće izuzev malog. Žene koje su sebi isekle svoje savršene nokte seckajući luk, prosto moraju imati ovaj proizvod.

Cena im je i do 15 dolara, ali iskoristite priliku dok je na akciji i nabavite ga za 10. Pripazite i na troškove dostave. Dok smo pisali ovaj tekst dostava za Srbiju je bila besplatna. Znači i popust i besplatna dostava, ovu akciju treba iskoristiti. Porudžbinu možete izvršiti preko ovog linka.

VAŽNO: Trenutno cena je samo 8 dolara. Požuriteeee!!!

Petostruke makazice za seckanje

Evo još jednog korisnog proizvoda, koji će vam olakšati seckanje. U pitanju je jedna vrsta makazica, sa nekoliko spojenih sečiva koji olakšavaju seckanje.

Sa njima možete seckati mladi luk, celer, peršun i slične namirnice. Ovako ćete ubrzati i proces seckanja, pa se preporučuju u restoranima i ketering službama, gde ljudi nemaju puno vremena da se smaraju seckajući.

Koštaju oko deset dolara, trenutno je akcija koja je vremenski ograničena. Čak trideset posto popusta, plus besplatna dostava. Poručivanje ide preko ovog linka.

Aparat za guljenje voća i povrća

Ovaj aparat ćete obožavati. Pogotovo vi koji mrzite da ljuštite krompir. Radi se o elektronskom aparatu koji sam ljušti povrće i voće. Krompir, jabuke, kruške, šta god poželite. Njegov nož je fleksibilan, tako da možete bez problema ljuštiti i namirnice nepravilnog oblika.

Ovo je najskuplji proizvd na ovoj listi. Cena mu je 40 dolara. Dok smo pisali ovaj tekst, aparat je košao samo 17,43 dolara + besplatna dostava ( ja iskoristila priliku i kupila ). Ako imate sreće da u ovom trenutku još uvek važi akcija, ne oklevajte, jer to je više od 50% popusta. Teško da će se ovakva ponuda ponoviti. Kliknite na ovaj link za kupovinu i više detalja.

Savet +

Ako ste rešili da pazarite nešto sa spiska, obratite pažnju na to da li je dostava besplatna. Dostava nekada može da košta više nego sam proizvod, pa u tom slučaju se kupovina i ne isplati.

Takođe bitna je i recenzija, tj ocena koju je proizvod dobio od kupaca. Svi proizvodi koje smo naveli imaju skoro najviše ocene, što znači da su korisnici zadovoljni.

Ukoliko vam se dopao neki od priloženih proizvoda, možete ih poručiti u svakom trenutku, ali je prvenstveno potrebno da i sami napravite profil na Aliekspresu. To možete učiniti putem priloženog linka, veoma je lako i što je najbitnije, besplatno je:

Otvorite ODMAH nalog i ostvarite popuste od 30 do čak 90%

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *