Mnogi muškarci imaju problem sa brijanjem, posebno oni sa oštrom bradom. Ako imate jaku i oštru dlaku, i ako nakon svakog brijanja osećate bolne iritacije, sigurno vam je teško svaki put kada treba da se obrijete. I jedan od naših čitalaca je imao isti problem, međutim sve je rešio sa jednim prostim i povoljnim aparatom za brijanje.

Zamolili smo ga da svoje iskustvo podeli sa nama.

Dobar dan! Vojno sam lice, kapetan II klase, pa bih zbog prirode svog posla zamolio da ostanem anoniman.

Kao što znate, jedan kapetan, ali i svako ko radi u vojsci, mora dolaziti uredno obrijan i sređen na posao. O tome su nas učili još na Akademiji.

Problem sa bradom imam  od mladosti. Brada mi je jako oštra i uvek provedem mnogo vremena brijući se. Brijači se istupe, već nakon prvog brijanja. Mnogo novca sam trošio na pribor za brijanje. Da ne pričam o iritaciji koja se odmah pojavi, čim se obrijem. Sto puta sam otišao na posao pun posekotina, bubuljica i crven kao paprika.

Ujutru moram da ustanem pola sata ranije, samo zbog brijanja. I mi vojnici volimo da spavamo što duže ujutru. Ne iskačemo baš tako lako iz kreveta. Zamislite kako je meni.

Jedan kolega mi je predložio da kupim mašinicu za brijanje, rekavši da je mnogo jednostavnije rešenje za moju oštru bradu.

Otišao sam u obližnju prodavnicu bele tehnike i razgledao. Cene su bile preskupe. Setovi za brijanje po 10.000 dinara. Moja supruga trenutno ne radi, jer su naša tri sina još uvek mala. To znači da cela porodica zavisi od moje plate. Ne mogu da priuštim sebi toliki trošak.

Međutim, rešio sam da pogledam šta se nudi i na internetu i naišao sam na veoma povoljne mašinice za brijanje. Ceo set za nešto više od 2000 dinara. Odlučio sam se za ovaj model.

Platio sam običnom karticom, sa kojom podižem platu na bankomatu. Ostavio sam svoje ime i adresu, kako bi mi prodavac poslao paket poštom. Nikada ranije nisam kupovao preko interneta, s obzirom da sam vojno lice, nemam baš dobro mišljenje o ostavljanju ličnih podataka po tamo nekim sajtovima. Ali moram da napomenem da se nisam se pokajao. Kupovina je prošla glatko, bez ikakvih problema!

Procitajte još: KAKO DA PORUČITE ROBU PREKO ALIEKSPRESA? OBJAŠNJAVAMO KORAK PO KORAK.

Sa kartice mi je skinut tačan iznos, ni dinar više. Povrh svega, poštarina mi je bila besplatna. Dve nedelje kasnije dobio sam paket, u kojem je bila mašinica i sve ostalo što paket treba da sadrži.

Osim mašinice, dobio sam punjač i nekoliko potrebnih nastavaka za brijanje. Između ostalog dobio sam i nastavak za nosne dlačice, koji mi je vrlo koristan. Na kraju brijanja, sve nastavke koje sam koristio operem vodom, namažem uredno lice kremom, nemam nikakve iritacije i što je najbitnije, obrijem se za manje od pet minuta.

Sada mogu i duže da spavam. Ujutru se natenane obrijem i mogu bez problema na posao.

Ostaviću vam link preko kojeg možete da poručite ovu mašinicu. Ja sam je platio oko 2200 dinara, ali sada vidim da nude čak 49% popusta. Verovatno je neka rasprodaja, pretpostavljam da neće dugo trajati, zato požurite!!!

Dobijate set za brijanje u pola cene, plus besplatnu poštarinu! Ovo je prilika koju vam neće ponuditi svaki dan!

PORUČITE MAŠINICU ZA BRIJANJE SA NASTAVCIMA PO SPECIJALNOJ CENI!

Similar Posts

4 Comments

  1. Nisam vojno lice, ali mi posao zahteva da budem uredan. Smučili su mi se brijači, svaki mesec dajem silne pare za pribor za brijanje. Naručujem i ja ovaj set.

  2. Samo da kažem da sam poručivao sa ovog sajta i da mi je roba uvek uredno stizala, bez problema. Uglavnom bih dobijao besplatnu poštarinu! Stigne na kućnu adresu i sve bude OK. Naručujem sada i ovu mašinicu dok je na akciji.

  3. Ja se brijem običnim brijačima, i zadovoljan sam, ali bih kupio mašinicu pre svega zbog trimera za nos. Kad sam video cene u prodavnicama, umalo se nisam šlogirao. Mašinice za brijanje u radnjama su preskupe. Malopre sam naručio set za brijanje iz ovog teksta. Samo 1200 din sam platio i dobio besplatnu poštarinu! Hvala što ste nam napomenuli da imamo ovoliki popust.

  4. Imam istu ovakvu mašinicu, evo služi me već duže od dve godine. Brijem se svaki treći dan, nakon brijanja stavim malo afteršejva i koža mi bude kao da sam dečkić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *