Drage naše, buduće mame,

Mnoge dame trudnoću doživljavaju kao period kada se plaše gojenja, period kad ne mogu da obuku svoje omiljene haljine. Ali ne brinite …

Postoji jako lep izbor haljina za trudnice. Mi smo tu da vam pomognemo da odaberete najlepšu za sebe.

Svečane i duge haljine

Posebno je teško odabrati haljinu ako vas očekuje neka svečanost, bitan događaj na kojem morate da izgledate elegantno. Za trudnicu je možda najlepše i nabezbrižnije da nosi dugu haljinu.

Duge haljine su veoma komotne, a ova je idealna za trudnice jer nije uska i opušteno pada preko stomaka. Nosite je bez problema, bez obzira u kom ste mesecu, bez obzira koliko ste se ugojili.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ako želite nešto opuštenije i kraće, možda ova roze haljinica može da dođe u obzir.

Može se nositi i u nekim casual varijantama. Ako sredite kosu, malo se našminkate i obujete potpetice, dobili ste i večernju varijantu.

Dakle ovo je zaista univerzalna haljina koju vredi imati. Pri tom je i jako povoljna. Ako vam je potrebna haljina, sa ovim izborom nećete pogrešiti, a još ćete i uštedeti. Kada dođe beba, novac koji ste kupovinom ove haljine uštedeli, će vam dobro doći.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ukoliko vas očekuje neka posebna svečanost, odaberite ovu elegantnu haljinu za trudnice. Poseduje  sve što vam treba: veoma je elegantna, boja se lako kombinuje, udobna je za nošenje bez obzira u kom ste mesecu.

Ostaje vam samo da je poručite klikom na ovaj link.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Bele čipkane haljine za trudne mlade

Ako ste trudni a čeka vas sopstvena svadba, možda ne želite neku neudobnu venčanicu, punu žica i tila, sa krinolinom od koje ne možete da se krećete i korsetom koji vas steže…. Bolje rešenje je neka komforna haljina, pogotovo ako je reč o skromnijem venčanju.

Bele haljine sa čipkom su savršeno rešenje koje bez problema menja venčanicu.

Ovu haljinu smo već predlagali, a dobra vest je što se može naći i u beloj boji. Sa njom će vam biti veoma prijatno, moćićete da se opustite bez problema, na svom veselju.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ako je vaše svadbeno veselje skromno i želite neku opušteniju varijantu venčanice, ova kraća haljina bi bila odlično rešenje za vas.

Takođe je veoma udobna, a čipka će učiniti da ovo bude prava venčana haljina. Neki lep dodatak za kosu, umesto vela, bi bio odličan detalj.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Kratke i uske

Ako govorimo o uskim, a kratkim haljinama, tu već treba biti oprezan, jer ovaj model ne stoji svakoj trudnici. Što je i logično… jer uske haljine zahtevaju vitku liniju, a gde ste videli zdravu, mršavu trudnicu?

Najveći problem kod ovih haljina jeste deo između grudi i stomaka, koji nikako ne može da prati liniju tela. Možda u prvoj polovini trudnoće dok je stomak još uvek mali. Drugo, trudnice se rašire oko kukova i zadnjice, mnoge imaju problema i sa nadutošću, pa ovaj model haljine neće lepo stajati nekim trudnicama.

Vodite računa i o dužini haljine. Imajte na umu da će se haljina podići zbog velikog stomaka, pa valja povesti računa da ne bude prekratka.

Ipak, ima i onih koje mogu da iznesu ovakve haljine. A doduše ima i veoma dobrih uskih, kratkih haljina, koje će pristajati svakoj trudnici.

Ova haljinica je jedna od njih. Haljina je dugih rukava, pa se može nositi i zimi. Sjajno će se uklopiti sa čizmama ili gležnjačama. Ako imate neki lep krzneni prsluk, da obučete preko, još bolje.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Za nešto svečanije prilike, ali i one manje svečane, obucite haljinu ovog tipa. Ona je još komotnija jer se blago širi od struka na dole.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Trudničke haljine za svaki dan

U trudnoći su vam potrebne i haljine za svaki dan. Naročito u letnjem periodu, kada vrućina mnogo teže pada trudnicama, nego nama ostalima.

Zato su vam potrebne komotne haljinice, nešto poput ove. Kao što vidite, ima je u nekoliko dezena. Može biti jednobojna a ako volite šarenije, izaberite varijantu sa više boja.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Evo još jedne casual varijante, za elegantne trudnice. Napravljena je od rastegljivog materijala, pa ne morate da se brinete da li će vas stezati oko stomaka.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ne znam kako se poručuje roba preko Aliekspresa?

Da bi ste kupili neku od ovih haljina, pre svega, morate imati profil na Aliekspresu. Profil možete otvoriti BESPLATNO preko ovog linka. Otvoriti profil na Aliekspresu je veoma prosto, prostije od otvaranja profila na Instagramu ili Fejsbuku.

Osim što je profil besplatan, doneće vam brojne pogodnosti. Primetili ste da su sve haljine dosta povoljnije u odnosu na domaće prodavnice i butike, tako da ćete stvari kupovati jeftinije, a ako vam se posreći možete dobiti i dodatne popuste. To znači da ćete kupoivinom haljine preko Aliekspresa uštedeti novac, koji će vam ionako biti preko potreban kada dođe beba.

Ok, otvorila sam profil, odabrala haljinu… Šta dalje?

Pročitajte naše uputstvo za kupovinu preko Aliekspresa. Objasnili smo sve na konkretnom primeru.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *