Ako imate neki kilogram viška, to nikako ne znači da za vas ne postoji odeća koja će vas učiniti lepom. Pa ne možemo svi biti mršavi, zar ne?

I punije dame mogu da pronađu za sebe adekvatnu odeću, a najbolji način za to jeste neka dobra haljina, koja će da sakrije naše ,,nedostatke”, a da istakne ono što je dobro.

Pošto nemaju svi novac za skupu garberobu, odabrali smo za vas pet odličnih, a povoljnih modela. I to, vodili smo računa o svačijem ukusu, tako da će biti i klasičnih i elegantnih i svečanih, i haljina u retro stilu.

Klasična haljina do kolena

Punije dame bi trebalo da nose haljine sa skupljenim pojasom iznad stomaka, baš kao što ga ima ova haljinica sa dugim rukavima. Takav pojas će vam sakriti stomak i kukove. Ako obujete štikle, listovi će vam dobiti lepši i seksi oblik, kao kod pin up devojaka. U tome jeste vaša prednost u odnosu na mršavice, lepo oblikovani i istaknuti listovi znače i seksi noge.

Klasična haljina do kolena za punije osobe.

Kod ove haljine je dobro i što će vam malo otkriti dekolte. Sa ovakvom toaletom bukvalno ćete istaknuti najbolje na svom telu.

Gde da kupim ovu haljinu? Možete je poručiti online preko ovog linka.

Haljina ravnog kroja, za veličine XL, XXL i XXXL

Haljinice ravnog kroja, koje se pružaju do ispod kolena, takođe su vaši saveznici. Moja baka je, na primer, punije građe, uvek je nosila ovakve haljine i uvek je izgledala elegantno. Svaka njena svečana haljina bila je ravnog kroja.

Nosite veličinu XXL ili veću? Ovo je pravi model haljine za vas.

Zato predlažem svim devojkama i ženama koje nose velike brojeve da obavezno u svom ormaru imaju bar jednu ovakvu haljinu. One su bukvalno za sve prilike, i one svečane i svakodnevne, kao što su posao, šetnja ili neka druga dnevna varijanta.

Haljinu možete poručiti preko ovog linka.

Duga i crna svečana haljina

Crna boja je oduvek bila saveznik punijim osobama. Zna se da će ova boja vizuelno učiniti da bar izgledamo malo mršavije.

Takođe, crna se najčešće nosi u svečanim prilikama kada je potrebno da izgledamo elegantnno. Ova duga crna haljina, ima pojas iznad stomaka i čipkast dekolte, savšen dizajn za haljinu koju možete nositi na posebnim dešavanjima.

Ako imate visinu, ovo je prava haljina za vas. Međutim punijim damama niskog rasta ovakva haljina verovatno neće lepo stajati. Ali ne očajavajte, jer uvek možete obuti visoke potpetice, pa svakako možete nositi i duge haljine kao što je ova.

Poručite haljinu putem ovog linka.

Duga haljina ne mora baš da bude crna

Vama, koji ne volite skroz crnu odeću, možemo da predložimo i haljine drugih boja.

Ovaj model je veoma sličan crnoj dugoj haljini, ali ga možete naći i u drugim bojama, poput: bež, plave, bele… Blago otkriva leđa, pa bi bilo dobro da uz ovu haljinu nosite i neku lepu punđu.

Čipka i mali biseri na dekolteu čine haljinu veoma efektnom. Odlično će stajati i punijim ženama, jer ima pojas iznad stomaka, koji će vam stanjiti struk.

Ispoštujte samo pravilo koje smo naveli i kod crne haljine: ako ste nižeg rasta ne oblačite ovu haljinu bez visokih potpetica.

Dopada vam se haljina? Želite da je kupite? Samo kliknite ovde.

Može i retro

Ako će nešto stajato dobro punijim devojkama, to je haljina u retro stilu. Ovakve haljine su se nosile u vreme kada su se kod žena cenile obline, i prilagođene su ženskom telu sa oblinama.

Ovaj model će vam suziti struk i istaći dekolte. Sa njim se odlično kombinuju saolnke i crveni ruž, koji će na ovu kombinaciju doći kao šlag na tortu.

Ako birate svečanu haljinu, porazmislite o toaleti u retro stilu.

Haljina je veoma povoljna, ako stignete da iskoristite akciju, dobićete i popust i besplatnu dostavu, a možete je poručiti preko ovog linka.

Ako ne znate kako se poručuje roba preko Aliekspresa, pročitajte detaljno uputstvo:

KAKO DA PORUČITE ROBU PREKO ALIEKSPRESA? OBJAŠNJENO KORAK PO KORAK

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *