Kako iskombinovati belu haljinu?

Bela odeća je veoma zahvalna za kombinovanje, nije teško pogoditi dobitnu kombinaciju.

Crne cipele i bela haljina su kombinacja sa kojom se nikad ne greši. Ako je haljina kraća, možete nositi i čizme. Mada moj predlog je da, umesto crne obuće odaberete efektniju boju. Uz belu boju odlično stoje crvene cipele.

Nemojte birati neke svetlije boje obuće, poput drap, bebi roze, žute i slično, jer te boje neće doći do izražaja uz belu haljinu.

Ako govorimo o načinu šminkanja, najbolji efekat postiže se sa smokey eye na očima i crvenim ružom na usnama. Možda ste primetili da se mnoge mlade na svojim svadbama ovako našminkaju.

A sada da se pozabavimo odabirom savršene haljine:

Duge i svečane mogu i umesto venčanice

Dobra, duga haljina u beloj boji može bez problema da zameni venčanicu. Kako bi efekat bio sličan, poželjno je da haljina ima na sebi neke detalje, poput čipke, cirkona, bisera i slično. To je bitniji detalj od, recimo, dužine.

Izbor haljina koje mogu da se nose umesto venčanice je zaista bogat. Ova duga bela haljina je savršena zamena. Uz adekvatan aksesoar na glavi, niko neće ni primetiti da ne nosite venčanicu.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Nešto izazovniji model je ova uska bela haljina sa bretelama. Da haljina ne bi bila monotona, sa strane su dodati čipkasti cvetići. Jako lepo prati liniju tela, ističe dekolte, a na vama je da samo smislite šta ćete sa šminkom i frizurom.

Dobar je izbor i ako vam je venčanje skromnije, pa samim tim raskošna venčanica može da bude previše.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Kratke i do kolena

Kada je reč o kraćim haljinama, modeli su zaista različiti.

Ovakav model je sjajan za leto, ali se može nositi i zimi uz, recimo, duboke čizme. Čipkasta seksi haljinica, sa karnerima na dnu, namenjena je samouverenim devojkama, koje ponosno nose svoju liniju.

Takođe, haljina se može nositi preko dana, a uz odgovarajuće dodatke, šminku i frizuru nije problem ni da je ponesete kao večernju varijantu.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

I kratke bele haljinice mogu zameniti venčanicu. Ovaj model je idealan za takve prilike.

Gornji deo haljine se uopšte ne razlikuje puno od venčanice. Ako ste maštali o kratkoj venčanici, porazmislite o ovom modelu haljine.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ako prosto volite kraće bele haljine i potrebna vam je jedna za neku svečanost, evo odlične haljine za vas. Veoma je romantična, otvorenih ramena, a cvetići na rubovima haljine, razlikuju je dosta od haljina koje mogu da se nose kao venčanice.

Predlažem neku simpatičnu nisku punđu uz ovaj model haljine. Dužina doseže do kolena.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Da ne preteramo sa svečanim haljinama, evo još jednog modela koji možete nositi i u dnevnim varijantama.

Ova kratka haljinica dobro stoji, kako uz sandale, tako i uz bele patike ili starke. Veoma je kvalitetna, a cena je i više nego pristupačna za ovako dobru haljinu.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Bele haljine za trudnice

Trudnicama je potrebno nešto komforno, lagano i široko.

Ako želite običnu, letnju haljinu za svaki dan, evo jedne koja je veoma prijatna za nošenje, ali i jeftina. Mogu je nositi i porodilje, kojima je takođe potrebna prijatna i lagana odeća.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Za neke svečanije prilike možete odabrati ovu usku, belu, čipkastu haljinu. Haljina je namenjena kako za letnji, tako i za zimski period, pod uslovom da preko nje obučete neki sako, bolero ili pak neki elegantni džemper.

Takođe, veoma je povoljna, s obzirom da se radi o vrsti svečane haljine, koje umeju da budu veoma skupe.

Kada se trudnice odluče za uže modele, tu se može javiti problem, jer će im retko koja uska haljina odgovarati. Problem je u delu između grudi i vašeg, sada velikog stomaka. Taj deo haljine nikako ne može biti uz telo.

Ipak to nije slučaj sa ovom haljinom. Sečena je ispod grudi, tako da će vam lepo stajati uz telo, bez obzira koliki vam je stomak.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ukoliko ne volite čisto bele haljine, predlažemo ovu haljinicu sa nešto šara na gornjem delu. Haljina je univerzanla. Može se nositi u casual varijanti, ali u opuštenijim prilikama, kao što su dnevne svečanosti, rođendani ili nešto slično može proći i kao svečana varijanta. Potrebno je samo malo šminke, elegantnije cipele i svečana frizura.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

I evo još jedne haljinice koja se može nositi i u elegantnoj i u casual varijanti. Pravila su ista kao kod prethodne haljine: sa adekvatnom frizurom, cipelama i šminkom može proći za neku svečanost, ali se može bez problema nositi i u nekim dnevnim varijantama

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Bele haljine sa karnerima

Karner je zaista divan detalj, koji daje posebnu lepotu i eleganciju odeći. Na nekim haljinama su upečatljivi i izraženi, a na nekima su našiveni veoma diskretno. U poslednje vreme su veoma popularne haljine i bluze sa karnerima na rukavima, ali i na rubovima.

Ako volite da vaša bela haljina bude sa upečatljivim karnerima, opredelite se za ovu lepotpcu. Mogu je nositi dame koje nemaju savršen stomak, jer će ga pokriti karner oko pojasa. Ko god da je izmislio ovaj karner na odeći, spasio je nas, koji nemamo baš pločice na stomaku.

Haljina je veoma eleganta, učiniće da izgledate poput holivudske zvezde.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Ova haljina već zahteva da imate bolju građu, jer prati liniju tela. Njen karner je diskretniji, pa je odlična za sve vas koji volite da karner kao detalj bude diskretniji.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Haljine ovog tipa su dosta popularne. Otkrivaju ramena, a gornji deo haljine je ukrašen karnerom, veoma upečatljivim.

Ako želite da istaknete struk, možete staviti i neki pojas, dobićete još bolji efekat.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Čipkaste bele haljine

Nema elegancije bez dobre čipkaste haljine. Čipka je naročito lepa na belim haljinama. To nije samo poslednja reč mode, ovaj detalj se nosi već decenijama.

Haljina ovog tipa je veoma elegantna, ali pre svega seksi. U kombinaciji sa tamnocrvenim karminom, zasigurno ćete privući pažnju gde god da se pojavite. Lepo se slaže uz zlatni nakit.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Evo još jedne dobre haljine. Široki rukavi su veoma efektni, otvorena ramena daće vam određenu dozu seksipila.

Uz ovu haljinu poželjno je nositi nisku punđu i upečatljive minđuše.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link

Za kraj, evo jednog predloga za sve vas koji volite neobične stvari. Ova haljina pre svega deluje kao komplet. Detalji je čine savršenom i unikatnom. Haljina je veoma izazovna, iako je u pitanju duži model.

Izgledajte drugačije od ostalih, budite meta zavidnih pogleda i zato poručite haljinu klikom na ovaj link.

Haljinu poručite online klikom na ovaj link
Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *