Unajmiti ličnog trenera nije jeftino, a ova spravica ga može zameniti. Pametni sat koji je lak za nošenje, funkcionalan, a možete ga nabaviti po specijalnoj ceni za nekih 3000 dinara!

Namenjena je pretežno ljudima koji se bave aktivnim sportom, poput trčanja ili plivanja, ali i onima koji vode računa o svom zdravlju. Čak i ako se ne bavite sportom, ovaj pametni sat se preporučuje i osobama koje imaju problema sa srcem, kako bi znali kada da uspore i odmore.

Koje su prednosti Xiaomi Mi Band 4 pametnog sata:

  • Ekran u boji, osetljiv na dodir, jasno vidljiv i na jakom dnevnom svetlu i u mraku.
  • Vodootporan i do 50m dubine.
  • Povežite ga sa svojim telefonom i imaćete pristup notifikacijama kao što su propušteni pozivi, poruke, i druge aplikacije.
  • Baterija traje i do dvadeset dana sa samo jednim punjenjem.
  • Čuva vaše zdravlje: prati kvalitet sna i otkucaje srca, uz pomoć MI Fit aplikacije. Mi Fit vam šalje upozorenje kad god imate visok broj otkucaja srca u minuti.
  • Alarm i podsetnik

Ovaj pametni sat već koristi mnogo ljudi, pretežno onih koji vole aktivan život!

NARUČITE MI BAND 4 PO NEVEROVATNO POVOLJNOJ CENI

Adam 34 godine

Radim kao komercijalista i obavezan sam da tokom celog dana budem uz telefon kako bi kupci uvek mogli da naruče robu i dobiju potrebne informacije. Zato mi je navika da sa sobom uvek nosim telefon. Sa druge strane, četiri puta nedeljno trčim na lokalnoj atletskoj stazi po sat vremena, a telefon mi je samo smetao. Koleginica sa posla mi je predložila Mi Band 4. Kupio sam i sada preko njega imam uvid u svoje pozive i poruke koje mi kupci šalju. Tako da, ukoliko je nešto hitno mogu očas posla da otrčim do ranca, uzmem telefon i javim se. Instalirao sam i Mi Fit aplikaciju koja mi je korisna tokom trčanja. Znam koliko sam vežbao i kakvi su mi rezultati!

Viktor 16 godina

Treniram plivanje i za razliku od drugih sportova, ovde ne možete da instalirate aplikaciju na telefon koja vam meri rezultate: koliko ste prešli, otkucaje srca, itd. Telefoni nisu vodootporni, tako da se za merenje snalazimo na različite nečine.  Neki momci iz kluba su mi se pohvalili pre par nedelja da su kupili pametni sat koji je vodootporan i koji im pomaže da mere rezultate na svom treningu. Nisam hteo da izlažem roditelje dodatnim troškovima, jer sam čuo da su pametni satovi po 150 evra. Ipak, pogledao sam link koji su mi poslali na Viber i video da je cena Mi Band oko 3000 dinara. To je sasvim korektno, za moj džep. Naručio sam i sada imam uvid u rezultate svakog svog treninga. Čak sam probio neke lične rekorde, sada kada mogu preciznije da pratim svoje rezultate. Sve prekoruke za Mi Band 4.

Svetlana 45 godina

Redovno vežbam, ali ne vodim baš računa o nekim zdravim životnim navikama. Pored obaveza prema porodici, radim dva posla, i to kancelarijska. Dugo sam u istom položaju, kad treniram ili radim po kući umem da se preforsiram, nekad spavam samo četiri sata dnevno. Sve se to odrazilo na moje srce i lekar mi je rekao da moram da povedem računa o sebi. Problem je u tome što, kada me ponesu obaveze, ja zaboravim i da jedem i da usporim. Lekar me je posavetovao da kupim pametni sat, koji će me upoziriti da treba da odmorim. On je imao Mi Band 4, pa sam i ja odlučila da kupim isti. Preporodila sam se. Sat me upozorava kada sam predugo u istom položaju, što je odlično za ljude koji se bave kancelarijskim poslom. Nosim ga i kada spavam, jer mi meri i kvalitet sna, a dobar san je bitan za sve srčane bolesnike. I što je najbitnije, upozorava me kad mi srce prebrzo kuca, što je znak da treba da odrmorim. Ova spravica mi je produžila život.

Xiaomi Mi Band 4 nije samo običan pametni sat, koji pokazuje vreme. On pre svega čuva vaše zdravlje tako što vas upozorava na rad srca. Za razliku od telefona , lak je i jednostavan za nošenje.

Omiljena je spravica svih sportista, kojima Mi Fit aplikacija pruža sva potrebna merenja koja su jednom sportisti bitna. Ovako nešto prosto morate imati!

NARUČITE MI BAND 4 PAMETNI SAT PO POVOLJNOJ CENI

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *