Leto će brže nego što mislite! Vreme je da porazmislite o svom novom modelu kupaćeg kostima.

Trendovi su se izmenili u odnosi na prethodne godine. Kako se delimično vratila moda iz devedesetih, ovog leta biće aktuelni kupaći kostimi iz tog perioda. Odgledajte neku od epizoda čuvene serije ,,Čuvari plaže“ kako bi ste se podsetili šta je od plažnog programa bilo aktuelno. Mnoge takve modele ćete videti i ove godine na plaži.

Pre svega su popularni visoko sečeni donji delovi, koji zahtevaju dobru liniju. Kada je gornji deo kupaćeg u pitanju nose se topići bez korpica. I jednodelni kupaći kostimi se traže više nego ikad, opet modeli koji su visoko sečeni.

Ako se dvoumite ili ne znate kakav model bi ste odabrali, predlažemo ovih TOP sedam modela koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko ugrabite ove sjajne popuste, dobićete odličan kupaći za manje od 1500 dinara, plus besplatnu poštarinu.

Animal print

Leopard print je uvek IN, pa dobre stvari ne treba menjati. Odaberite ovaj dvodelni model. Donji deo je visoko sečen, dok je gornji top sa korpicama. Gornji deo se po želji može vezati oko vrata, ali mnogo bolje izgleda ako se nosi kao top. Odvežite ga bar prilikom sunčanja, kako vam se ne bi ocrtala linija od kupaćeg na telu.

Ako vam se ne dopada leopard print, u ponudi je još nekoliko drugih, zanimljivih dezena.

Pogledajte više slika ili poručite klikom na ovaj link

90s are back

U uvodnom delu teksta pomenuli smo da se moda iz devedesetih uveliko vratila. Ovaj model kupaćeg je dokaz za to.

Pored klasičnog slip donjeg dela, gornji deo nema korpice, već je u obliku klasičnog topića sa bretelicama. Takođe je dostupan u nekoliko dezena.

Gornji deo se može nositi i uz neku opuštenu letnju varijantu. Na primer uz teksas šorc ili neku kratku suknjicu. Topići su od prošle godine postali veoma popularni u svakodnevnoj casual varijanti, pa zašto da ne iskoristite ovaj model i van plaže.

Pogledajte više slika ili poručite klikom na ovaj link

Crno i zlatno

Ovaj model je vrlo sličan, samo su bretele deblje. Specifičan je zbog interesantnog printa i uvek aktuelne kombinacije crne i zlatne. Ako vam se ne dopada ova kombinacija, odaberite neku drugu boju: plavu, roze, zelenu, belu…

I gornji deo ovog kupaćeg se može nositi van plaže uz šorc ili suknju. Ispod samo možete staviti i samodržeći brus, čisto da se bradavice ne bi ocrtavale.

Pogledajte više slika ili poručite klikom na ovaj link

Cvetni dezen

Model je namenjen onim devojkama koje žele da pokriju nesavršenosti na stomaku, zahvaljujući visokom struku. Rez na gornjem delu će istaći dekolte.

Ovaj kupaći lepo oblikuje struk i ističe liniju tela. Lako se kombinuje uz ostale plažne aksesoare, kao što su šeširi, torbe, haljine za plažu i drugo.

Pogledajte više slika ili poručite klilom na ovaj link

Još malo cvetnih dezena

Kombinacija plave i narandžaste je je veoma zanimljiva, a kada se svemu tome doda još malo cvetnog dezena dobija se odlična letnja kombinacija.

Gornji deo čine korpice u obliku trouglića sa karnerima i jako lepo ističe grudi. Donji deo je visoko sečen, pa se ne preporučuje baš devojkama sa izraženim kukovima.

Pogledajte više slika ili poručite klikom na ovaj link

Visok struk i karneri

Nismo svu modu uzeli iz devedesetih. Evo jednog vintage modela.

Beli kupaći sa plavim prugicama, sa dubokim strukom i topićem koji je ukrašen karnerima, kao da je izašao iz zlatnog doba Holivuda, kada je ovakve modele nosila Merlin Monro. Što je najbolje, ovakve modele mogu nositi devojke sa izraženim grudima ili viškom kilograma. Savršeno prikriva nedostate na telu. Ako imate problem da odaberete kupaći koji vam dobro stoji, ovo je pravi model za vas.

Sve što vam ostaje jeste da uz ovu kombinaciju dodate i jedan dobar šešir.

Pogledajte više slika ili poručite klikom na ovaj link

Iluzija

I za kraj ostavili smo pravu poslasticu za ljubitelje neobičnih modela. Gornji deo je malo zasečen i istaćiće dekolte. Donji deo ima dubok struk i neobične detalje. Deluje kao da ima dva pojasa, a zapravo je sve spojeno providnim materijalom.

Zanimljivo, zar ne.

Savršeno ističe liniju tela i prikriva nesavršenosti na stomaku. Crni kupaći kostim je klasika sa kojom nikada nećete pogrešiti i koja svima dobro stoji.

Pogledajte više slika ili poručite klikom na ovaj link

Kako poručiti

Ako poručujete odeću po prvi put, predlažemo da najpre pročitate Kako odrediti veličinu odeće, kako bi ste znali koja veličina će vam odgovarati.

Uputstvo za naručivanje možete pročitati na ovom tekstu: Kako poručiti robu sa Aliekspresa? Objašnjavao korak po korak.

Za modele koji se nalaze u ovom tekstu, prodavci nude i do 70% popusta, zato požurite sa kupovinom, kako ne biste propustili ove fantastične ponude, ali i besplatnu poštarinu!!!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *